|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2009
Lokacja: Mielec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lady ****
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Premia
|
![]() siemka,mam pytanie , jak bedzie mi szło na wyspie Ramoa?moja postac to 63 rp 79/55,pally armor,blue legs,boh vampirka,ile powinienem na godzine expa wyciagnac i czy sie zwroci za poty, z gory dzięki
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2009
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demen Shadak
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 22
Skille: 74/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Swoim RPkiem wyciągałem przeważnie ~120k/h, ale było to znacznie wyższym levelu niż twój
![]()
"Shut up and take the pain! Take the pain!" Ostatnio edytowany przez demen - 02-06-2009 o 09:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: Konin
Imię: Walens
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Alone Ones
Świat: Aldora
Poziom: 134
Skille: 94/68
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() jak wezmiesz ob knife wyjdziesz na +...ja na 45 lvlu mialem 80k/h wiec ty pewnie wiecej wyciagniesz ale musisz wyspe poznac najpierw(jest jeden gs tam i mozna sie wpakowac w kłopoty mając na karku pare bb), z lootem ten na plus wyjdziesz jak masz postmana(duzo p armorow leci i trzeba je jakos wyslac).Natomiast tak jak kolega wyzej wspomnial uwazaj na WE,chociaz one są tylko na dole i ja tam nawet nie schodze.Ogolnie jest to jedno z najlepszych expowisk dla palków,na dodatek bardzo rzadko ktos tam expi.
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
@topic Na tym poziomie spokojnie będziesz miał profit, nawet bez noża, z samych plate armorów wyciągniesz zysk, a jest jeszcze kasa. Ogólnie bardzo miło wspominam tą miejscówkę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2009
Profesja: Paladin
Świat: Askara
|
![]() @ Top !. Dasz radę, ale ja bym na Twoim miejscu nie liczył, że wyjdziesz na " + " . Exp też nie jest jakiś " elo rap madafakersko zajebisty " ale dobry jak na Twój poziom.
![]() 16:04 Visa Elvan [28]: jak dasz jakis wartoscowy itemek to ja ci dam kase albo jakis lepszy itemek i ten twuj bedzie dalej twuj ;*** Luv Nups I Moją mamę <33 Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 15-06-2009 o 21:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2008
Lokacja: Malawa City ( podkarpacie)
Imię: Nie Pamientam
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Solo ;]
Świat: IRIDIA
Poziom: 53
Skille: 77/56
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() mam to samo pytanie tylko :
53 palek z PACC crown helm / blu robe / vampirka / Rojale ;d / boh'y ! jak z expem i z kasa ? edit : moje skille to 76dist / na 56 Ostatnio edytowany przez michal001123 - 15-06-2009 o 23:02. |
![]() |
![]() |