|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Początkujący
|
Hmm ostatnio zauważyłem, że na Hibernie przybyło od chó... durzo druidów
(albo mnie się tak wydaje ponieważ wróciłem niedawno na ten serv). Ale jakiś miech lub mniej temu było ich znacznie mniej, i to byli raczej uh makerzy a teraz to nie są uh makerzy . Czy u was na serverach też jest dużo druidów?? Aha, byłbym zapomniał . Wasze druty zapiprzają jak szalone?? Bo ja moim drutem zasuwam jak kurde na utani hurze knightem przed kilkoma up'datami .PS. Nie komentować, że to głupie pytania czy coś pls (sam o tym wiem xD).Edit: mam 20lv i wyprzedzam na loozie 25lv knighta ![]()
Ostatnio edytowany przez Pantryk - 29-12-2004 o 22:19. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Thais ;-)
Imię: Warrior Futurity
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 165
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
chodza normalnie tak jak wszyscy moze masz wyzszy lvl druidem i dlatego tak chodzisz. A co do ilości druidow moze to moda
albo wyzwanie |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
Nie wiem czy jest tak na Hiberni, ale na światach których już grałem liczba druidów jest olbrzymia z prostych przyczyn...jest on najlepszym run makerem.
Mając takiego run makera, głowna postać szybciej się wzbogaca. W każdym bądź raznie dla mnie nie jest to nic dziwnego. Wręcz coś normalnego (dzięki temu ceny runek są dośc niskie). Dla przykładu jak się rostawia liczba graczy na profesje: Cytuj:
Nie musze zaznaczać że najwięcej także jest Male ![]() ![]() Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Trener - 30-12-2004 o 12:34. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
|
Ale mam wrazenie ze autorowi chodzilo o to ze to nie sa uh-makerzy ale postacie ktroymi normalnie sie gra... Bo jak widzisz np. 25 lvl druida to pewne jest ze to nie run-maker (prawie pewne
)Mysle jednak ze po prostu tak ci sie wydaje... Natomiast co do tego speeda - jesli chodzisz klawiatura i masz inaczej ustawione przerwanie to nic dziwnego ze chodzisz szybciej od postaci na lepszym lvl |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wołomin
|
Ja mam UH makera 29 lev
można potrenować z MONKIEM ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
Antica - Lobello - 143 elder...
Wczoraj widzialem 150+ elder na antice ale nie pamietma cholera nicku. Ale ostatnio na antice rzeczywiscie jakos wiecej tych druidow sie porobilo ![]()
|