|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2007
Lokacja: Thais
Stan: Niegrający
Imię: Demon Archero
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Siemka. Niedawno zacząłem grać palladinem i zamierzam już planować moją przyszłość xD. Mianowicie-narazie moją bronią są speary i zastanawiam się czy zmienić na 13 lvlu na bow(albo raczej mam takie plany), natomiast na 20 lvlu zacząć już startować z xbowem. Czy jest to dobry pomysł, czy może lepiej walić spearami do 20 lvlu, a potem hunted speary? Z góry dziękuję za odpowiedź.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() Oczywiście Speary są odpowiedniejsze. Bow to totalna żenada, co najwyżej później można by było zmienić je na x-bow a potem to już tylko Assasin Stary.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2009
|
![]() bow zenada? Spectre i hff to moze z royalkow bys bil?
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2009
Imię: Nath Teran
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 143
|
![]() Cytuj:
@topic: Do 25 speary, potem RSy. Na wyzszych lvlach w zaleznosci od potworow i ilosci osob: RSy, assassinki, PB. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Visc
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 182
|
![]() Strzaly do konca twojej kariery juz raczej nie, chyba ze dla sportu (swoja droga sport w tibii - xD). Od 25 lvl Royal Speary. Potem masz Assassin Starki ofc tutaj zaleznie od teg co huncisz, jak huncisz i z kim huncisz Power Bolty badz Assassinki.
21:09 Jark Celia [103]: 39.5 i pol ![]() 20:02 Pablo'De La Pall [149]: tez mam kiku takich kumpli co jara codziennie 20:02 Pablo'De La Pall [149]: kumpel mial fajne jazdy 20:02 Pablo'De La Pall [149]: co chwile byl kims innym 20:02 Pablo'De La Pall [149]: na poczatku politykiem 20:02 Pablo'De La Pall [149]: puzniej mafiozem xD 20:03 Pablo'De La Pall [149]: a na koncu sorcererem |
![]() |
![]() |