|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 60
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Witam.
Mam taki problem: Niedawno zainstalowalem sobie linuxa ubuntu 9.04 i chciałem pograc sobie na nim w tibie. Sciagnolem linxowego klienta i rozpakowalem ale on nie chce sie wlaczyc tzn wlacz sie na sekunde i znika. Po uruchomieniu przez terminal wyskakuje takie cos: ja@ubuntu:~/Pulpit/Tibia$ ./Tibia X Error of failed request: BadDrawable (invalid Pixmap or Window parameter) Major opcode of failed request: 136 (XFree86-DRI) Minor opcode of failed request: 7 () Resource id in failed request: 0x3c00008 Serial number of failed request: 66 Current serial number in output stream: 66 ja@ubuntu:~/Pulpit/Tibia$ Moja karta grafiki to ati x1650pro Jezeli ktos moze pomoc to bede wdzieczny. Pozdro
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 60
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Probowalem przez wine ale wyglad tibi na nim to nie porozumienie. wszystko poprzestawiane :/
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() znajdz gdzies w menu system-> administracja albo preferencje cos na temat sterownikow własnościowych, ewentualnie update calego systemu zrob. wtedy powinno zadzialac. zreszta poszukaj tutaj na forum. Juz ktos mial ten sam problem i tam napisalem co ma zrobic.
Edit: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=216475 Idealna kopia twojego postu. Wystarczylo poszukac.
Zamierzasz odpowiedzieć na mojego posta? Błagam Cię, napisz inteligentnie albo nie pisz wcale. Ostatnio edytowany przez Jagred - 29-07-2009 o 14:38. |
![]() |
![]() |