| 
	|||||||
| Notki | 
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Opcje tematu | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Guest 

| 

Chciałem kupić promocje na mane u króla tibianusa, ale nie wiem jak zacząć z nim rozmowe 

!! Gdy mówię do niego "hi" albo "hello" to strażnicy mówią że manier nie mam, że tak odzywam się do króla. Jak mam do niego powiedzieć żeby mnie posłuchał??![]()  | 

| 
|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Użytkownik forum 

Data dołączenia: 28 09 2007 

| 

Mam pytanie do graczy więc o co chodzi z promocją króla tibianusa (idziesz do niego i piszesz"hail king" później "promotion" i pisze czy chcesz kupic promocje za 20 

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#3 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 12 08 2007 

Stan: Niegrający 
                Imię: NoName 
                Profesja: Paladin 
                Gildia: COstam costam 
                Świat: Aldora 
                Poziom: 32 
                Skille: 82/67 
                Poziom mag.: 14 

| 

rozmowe zaczynasz od Hail king, potem ass albo fag..... 

a tak serio to hail king > promotion > yes promocja daje o 100 souli więcej, szybsza regeneracja souli,many i hp, jakies nowe czary mozesz kupowac dopisek royal, master, elder, elite itp  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#4 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 28 07 2005 

Wpisy bloga: 1 
                Stan: Niegrający 

Profesja: Elite Knight 

Świat: Obsidia 

| 

W manualu pisze tak: 

4.1.8 Promocja Każda profesja posiada elitarną rangę, do której można promować postać. Promocja daje twojej postaci kilka korzyści: Fajny tytuł: Postać otrzyma tytuł zależny od profesji. Paladyn zostanie promowany na "royal paladina", mag na "master sorcerera" itd. Poprawiona regeneracja: Zwiększona zostanie szybkość regeneracji punktów życia i many. Dokładniej, druidzi i magowie będą regenerować szybciej manę, podczas gdy rycerze szybciej wyleczą się ze swoich ran. Promowani paladyni z kolei regenerują szybciej zarówno życie jak i manę. Więcej punktów duszy: Promowane postacie posiadają 200 soul pointsów zamiast 100. Zwiększona będzie też szybkość ich regeneracji. Promowana postać odzyska 1 punkt duszy co 15 sekund. Specjalne zaklęcie: Każda z promowanych profesji będzie mogła się nauczyć jednego dodatkowego zaklęcia. Promocje są nadawane przez króla w Thais, królową w Carlin, krasnoludzkiego imperatora w Kazordoon i wielkiego wezyra Ankrahmun. Twoja postać musi porozmawiać z jednym z tych NPCów i poprosić go o promocję (promote). Musi też jednak spełniać kilka warunków zanim będzie mogła dołączyć do elity: Poziom: Musi osiągnąć co najmniej 20 poziom. Opłata: Musi uiścić jednorazową opłatę 20,000 sztuk złota. Premium Account: Tylko gracze premium mogą promować swoje postacie. Pamiętaj, że promocja będzie zawieszona, gdy skończy się Premium Account. Wszystkie promowane postacie zostaną zredukowane do ich zwykłej rangi, a wszystkie korzyści wynikające z promocji zostaną zablokowane. Kiedy jednak znów zakupiony zostanie Premium Account, postacie będą automatycznie przywrócone do poprzedniego stanu bez konieczności ponownego płacenia za promocję. Z królem witasz się mówiąc hail queen albo hail king.  | 
| 
		 | 

|