|
Notki |
Poradniki Poradniki napisane przez użytkowników forum. Podfora : Wasze propozycje poradników ; Poradniki archwialne; Poradniki nie związane z Tibią |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Tłumaczenie Developer Note z tibia.com:
Cytuj:
Za pomoc w tłumaczeniu dziękuję Martce. Ostatnio edytowany przez Voniek - 13-08-2009 o 14:15. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Skoni Erio
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Premia
Poziom: 305
Skille: 25/32
Poziom mag.: 93
|
![]() No to Cipsoft ładnie zarobi :O
Btw. Użytkowników czytających ten temat: 68 (zarejestrowanych: 12, gości: 56)
Fc Barcelona <3 Ostatnio edytowany przez Prison_Break - 13-08-2009 o 14:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Lokacja: Carlin
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95
Skille: 100/100
Poziom mag.: 7
|
![]() NICE!!! no i wypasi coraz bardziej mi sie to podoba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Niejedna wojna zmieni bieg; x
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() kolejny genialny krok na drodze do wyludnienia serwerow pvp.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Stan: Niegrający
Świat: Astera
|
![]() to ja bym dodał jeszcze niebo, grafikę 3D, budki z kebabami i nowe spawny orszabali
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Zanim pojawi się milion postów "ale głupi pomysł, CipSoft schodzi na psy" pragnę wam przypomnieć, że to wy- gracze zaproponowaliście możliwość transferu postaci, CipSoft po prostu zainteresował się nim kiedy kilka tysięcy graczy podpisało się pod tym pomysłem.
@up Można dokładniej? Nie interesowałem się ostatnio dokładnie zmianami w Tibii, ale z tego co mi wiadomo to nowy system jeszcze ulepsza rozgrywkę, a nie wyklucza wojny. @ I naprawdę nie wyobrażajcie sobie że teraz nagle całe gildie będą zmieniać serwery, bo po co? Jak ze wszystkimi pomysłami- zapraszamy na forum tibia.com. Chociaż wątpię by te twoje spotkały się z aprobatą innych graczy, a bez tego nie ma szans żeby zostały się do gry, bo CipSoft kształtuje wszystko tak jak wymagają tego od niego gracze. Ostatnio edytowany przez Akkorin - 13-08-2009 o 15:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2008
|
![]() loL co w tym fajnego??? ludzie powalilo was? Nowe swiaty np to bedzie dno jak sie kazdy bedzie sie chcial przenies co z tego ze bedzie blokada ale tylko na jakis czas. To nie Cipsoft wali gre tylko wy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2009
|
![]() W końcu zmienię amerykański server na niemiecki, koniec z lagami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Imię: Skoni Erio
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Premia
Poziom: 305
Skille: 25/32
Poziom mag.: 93
|
![]() @up
Ja tak samo ![]() Strzalkami jak chodzilem to nie moglem waspa dogonic a na map clicku to i gsowi (jak haste wlaczy) to na lajcie uciekam @down Jak przeniesiesz postac to bedzie ona goła, bez niczego, zaczynasz od 0 gotowki, tyle ze bedziesz juz mial ten lvl
Fc Barcelona <3 Ostatnio edytowany przez Prison_Break - 13-08-2009 o 15:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten transfer przyda sie osobom, które graja na serverach amerykańskich a nie niemieckich
![]() już dawno myślałem by zmienić server, ale nie chcialem zaczynac od zera, a teraz po prostu przeniose swoją postac Pomysł wg. mnie dobry Ostatnio edytowany przez Herdrak'knight - 13-08-2009 o 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Da Old school.
![]() |
![]() Cytuj:
o.O --- Gelt dodał 0 minut i 36 sekund później --- *Cała zawartość depo i rzeczy znajdujące się w pojemnikach gracza zostanie usunięta po transferze. Inne rzeczy, takie jak konto bankowe, wykonane questy, ekwipunek, umiejętności, poziom i inne np. czary nie będą odbierane w trakcie procesu transferu.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 13-08-2009 o 15:37. Powód: Automerged Doublepost |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2009
|
![]() Ktos ma hunta to nie placi tylko przechodzi na inny serv xD.... cos mi sie zdaje ze Amerykanskie servy beda opustoszale xD a no-pvp przeludnione.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
|
![]() Czemu amerykańskie opustoszałe? Przecież Brazylijczyków jest więcej w Tibii, a oni mają w pobliżu serwery amerykańskie, a nie niemieckie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2009
|
![]() Cytuj:
![]() Wie ktos ile moze to kosztowac? Ostatnio edytowany przez Akryl92 - 13-08-2009 o 16:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
moim zdaniem dobry pomysl, szkoda tylko, ze teraz bedzie coraz wiecej osob na non pvp ;/ |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2009
|
![]() Czytaj uważnie ...
Z PVP do PVP , NON - PVP do NON - PVP i tak samo z Enfo ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Da Old school.
![]() |
![]() I kto to mówi..
Z Pvp-Enfo na: Pvp, Non-Pvp i Pvp-Enfo Z Pvp na: Pvp i Non-Pvp Z Non-Pvp na: Non-Pvp Dodatkowo te specjalne.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |