|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2008
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
![]() |
![]() siemka chcialem sie dowiedziec cos wiecej o wyrmach ..czy palladynem skile (80lvl) 89+4 dam rade nich? ile expa na h? z czego bic? czy sie zwroci? i gdzie sa dobre respy? Moze polecicie jakies inne potwory na ktorych bd mial +100k expa na h i sie zwroci. z gory thx
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2009
|
![]() smialo dasz rade jak posiedzisz ze 2h to profit pewnie bedziesz mial ale przewaznie ze 2 focus cape poleca wandy itp. ja na 110 lvl palkiem mialem tam 140k expa/h. przewaznie przynosilem okolo 10k w kasie a w itemach to roznie raz 20k+ a raz10k. Arbalest + pb i mozesz isc nie zapomnij o manasach;p GL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Spokojnie dasz radę ja tam na 72 lvl ze skilami 82 i Pb miałem 75-80 k a z rs 60-65 co do profitu na pewno nie będziesz na -
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2008
Lokacja: Krakow
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
![]() |
![]() A które respy?macie na mysli ten pod drefia?
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2007
|
![]() Raczej ten na liberty bay
![]() ![]()
20:04 Croucherek [60]: kto otwozy helgeyt dam 2k 20:25 Aron Sork [18]: cihco zeby pz nie mie c 20:25 Aron Sork [18]: jak stary wtargnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() oba są w dobre dla palka- jest gdzie uciekać, chociaż polecam ci ten na drefii (na liberty bay ludzie często przechodzą przez respa wyrmów na resp behe)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2009
|
![]() wez kusze i pb ;] ja tam swoim rp nie mialem nigdy waste za pb wraca sie z gp a poty leca z tego non stop
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2009
|
![]() Z drefi za daleko do depo i questa trzeba za każdym razem wyczyscic(kiedys moze ci sie zwrocic te czyszczenie questa za kazdym razem bo repi sie tam necropharus jakos tak;p) wiec troche manasow zejdzie na tego questa no i po drodze sa ds i inne ścierwo. Ale polecam resp na LB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() wybijasz vampy ktore sa pod schodami i przebiegasz necrosy... i na darashii jest znacznie lepiej pb + exori san 80 paladynem z takimi skilami to ze 150k/h wyciagniesz a zeby miec waste to mocnego pecha musialbys miec, jak masz softy to smp prawie nie beda schodzic . łapa
![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |