|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: .
Świat: Pandoria
|
![]() Mam dziwny problem, nie tak dawno temu widziałem na forum program służący do zmienia znaczeń klawiszy np: zamiast Num0 mogłem zmienić na f1. Ktoś zna może nazwę tego programu?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() 3 sekundy na google
http://www.sharewareconnection.com/t...rd-mapping.htm
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() a to legalne ? ; o
17:53 Sijpale pogromca [16]: poparilem 17:53 Sijpale pogromca [16]: jego blendy 17:53 Sijpale pogromca [16]: ortograficzne 17:56 Sijpale pogromca [16]: wiecie ze kazdy z nas to noob 17:56 Waleczny Nissan [11]: kurwa cieszysz palke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() a czemu by nie? to ze do srodkowego klawisza myszki przypiszesz sobie F1 to twoja sprawa.
Twoja konfiguracja komputera taka jest i juz.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: .
Świat: Pandoria
|
![]() Każdy z tych programów które mi pokazałeś wymagają ciągłego włączania i aktywności a ja szukam programu który zmienia te klawisze na trwałe, tam takiego nie było.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() jak dasz do autostarta, to ci automatycznie będzie włączać
![]() |