--> | --> |
|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Planuję zrobić sobie druida i moje pytanie jest takie, gdzie takim druidem byłoby dobrze przy 15, 30, 50 lvl chodzi mi o opcje z kaską może nie w wielkich ilościach ale z waste no i z blokerem bo kolega poświęci mi kilka godzinek. Więc czekam na waszą pomoc
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Jak nie masz pacca to nawet się nie bierz za druida bo to głupota, lepiej sorcerer na faccu. Jeśli masz pacca to wbij 15lvl na trollach a później idź na rotwormy na darashi. Jak masz blokera to jak wbijesz 19lvl i będziesz używać necro rod to idź na cyclopsy, jak masz kasę na waste to wal jeszcze z Exori Frigo - czy jakoś tak, tylko najpierw wbij 20mlvl bo wcześniej korzystanie z tego czaru nie ma sensu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2008
Profesja: Knight
Świat: Guardia
![]() |
![]() Jak masz pacc to od razu na 8 na roty a nie jak Pan up. Jak masz facc to też samemu roty a z blokerem weź idź na jakieś minosy/cyce. Jak już wbijesz 13 to na solidery i może niech luruje pojedyńcze guardy a Ty spokojnie je będziesz ubijał. Od 19 sam możesz expić na cycach aż do 33 a później idź na Dwarfy Guardy i rób tam lootbagi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Mam pacc i raczej mnie nie zrozumieliście mi chodzi o efektywne expienie bloker będzie kolo 100 słyszałem o jakiejś metodzie z earth elementalami gdzie typ wbił z 14 na 17 i pól w godzinę
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Jak ty chcesz efektywnie expić mając tylko roda? No chyba, że exori frigo, ale niezłe waste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2009
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fakee
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 95
Poziom mag.: 65
|
![]() Deletke - brak słów
Aski - jest taka metoda, ty bijesz z e flama i rozdzki i stoisz na schodach a on luruje.. exp 80k/h ;pp zalozmy ze od 15 zaczniesz to na wbicie 20 waste ok. 15k ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2008
Lokacja: Podlasie
Stan: Niegrający
Imię: Chars Sold (Deleted)
Profesja: Elder Druid
Świat: Lineage 2
|
![]() Narob na 33 lvl Avalanche z 10-15 bp idz z dobrym ek na dl's np.Darashia [gdzie jest sporo dl's]Tylko ek musi byc ogarniety i niech bierze po 4-5 dls i jedziecie.
Dobry szybki sposob kilka lvls wpadnie szybko tylko ja bym porobil z 30 bp ava i na 50 lvl je zwastowal.