--> | --> |
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Chyba pomylka, nie ma "red robe".
![]() |
#3 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() No to juz jest.... czyż nie proste? Możliwe że to jeden z nowych przedmiotów, ale na Gerym to już rózne dziwne rzeczy pisali tak że w końcu nie wiadomo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Ciekawe jakie stasty i sznasa że wypadnie z banshiee
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() raczej powaliło im się z blue robe... każdy moze pomylić kolory (nawet daltonista)
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Raczej nie wierze, że ktoś z gery.pl poszedł na Benshee, pozabijał je i wypadł akurat Red Robe. Jeśli takie coś istnieje, i było by lepsze od blue robe, to magowie na pewno by się ucieszyli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Red robe istnieje.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Istnieje, prawdopodobnie to jest to "coś" w zamku na darashi (w skarbcu, dobrze mówie?)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2003
![]() |
![]() dobra zamknijcie ten temat;]-red robe istnieje,jest to loot z banshee, armor chyba 1 albo 3, nie pamietam... wartosc kolekcjonerska...kto ma paca niech na edron na danubii pooglada wystawy w domkach;] anyways red robe istnieje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Piła
Profesja: Paladin
![]() |
![]() No własnie..Pewnie zrobili tak specjalnie żeby ten kto byl na Banshee szpanowal tym red robe...No bo wiecie...Niezły szpan!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() No chyba cos takiego nie istnieje ale jak by cos takiego bylo to spox
![]() Blue Robe polepsza ataki to red moze polepsza 2-krotnie ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2003
![]() |
![]() na innej stronie tez widzialem ze jest : banshee blu robe ( rzadko) red robe ( barddzo rzadko)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2003
|
![]() blue robe powieksza ataki???
]Hmm. Nie widzialem moze tak. A co do red roba to jest pewna mozliwosc jego istnienia. A dawno juz czytalem o dzinach. Sorry moderatorzy ze przechodze tu do dzinow. Ale duzo osob twierdzi ze sa, duzo ze nie. Albo czytalem o Boots of Vitality. (LOL) Ktos slyszal? Ja tak. A teraz nazywaja sie SOFT BOOTS !!! LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Dżiny są w grze od dawna, ale nie ma ich na mapie. Były by silniejsze od Demonów, a ponieważ teraz wszystkie potwory stały się inteligentniejsze i w ogóle, CIPowie postanowili jeszcze nie dawać Dżina dla graczy.
![]() |
#15 |
Nikt ważny
|
![]() hmmm ciekawe rzeczy tu gadacie ^^ a Dżina juz widizałem ale nie w grze tylko na włąsnej mapce któej niestety nie mozna odpalć na OT bo zawiera potworki ale w OTEMP mozna sobie popatrzeć
![]() SuPeRMAN chyba masz rację.. gdyby Dżiny weszły do gry to by był normalnie pogrom.. ale chyba był kiedyś na test serwerzy co? wydaje mi się że coś takiego kiedyś słyszałem ^^
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hraath'ell Red Robe ma tylko 3 czy tam 1 arma? Banshie jak się domyślam jest trudna do zabicia a i to żadko wypada to po jakiego to robili skora ma tylko 3 arm,ale na pocieszenie jest że można łatwiej(chyba)zdobyć blue robe bo banshie jest (mam nadzieje)słabsza od Wrl.Co do Boots of Vitaly jak się teraz nazywają Soft boots to ja się ze śmiechu popłacze.O BoV słyszałem że:
-mają 3 arm(sporo) -regenerują mane i hp jak life ring -przyspiezają o 70% To jak są soft boots teraz to naprawde cool bo o ile pamiętam Sb wypadają z czegoś to ja wracam na Danubie i poprosze 5 par. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Buuuuu
|
![]() re: Dark Lord Nasher
Na zadanie domowe sprawdzisz co znaczy "lol" i nie bedziesz urzywal go w nie odpowiednim miejscu wiecej. re: Djin Djin byl na tescie (na ostatnim chyba nie) i wcale nie jest silniejszy od Demona, jest gdzies pomiedzy smokiem a dragon lordem. re: Soft boots/Boots of Vitality Zdaje sie ze te co dzialaja jak life ring sa od dawna w kilku egzemplarzach na Antica (Bubble ma podobno takie). Co do soft boots to o ile sie nie myle jednak z niczego nie wypadaja tylko sa/byly w jakims quescie (zbyt duzo ich nie widze wiec jesli wogole sa to musi to byc trudny quest).
![]() |
#18 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Poprawka : soft boots maja zero arma (jak bohy) i odnawiaja hp i mane tak jak ring of healing.
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To ja zadam 2 pytanka:
-co lepiej mieć sb czy boh -Ktoś na forum może bił się z banshie i mógłby mi powiedzieć jaka jest jeje siła i jej ataki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Zalerzy w jakim celu i dla kogo. Oglnie paladyn BoH a rycerz Steel Boots, chodz niektozy rycerze tez w BoH ganiaaj zanim nie dorwa stalowych trzewikow.
![]() |