|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
|
![]() http://uploadhyper.com/file/14861/amazoncamp.cam.html
Jak w temacie ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez psyhopatka - 16-11-2009 o 21:32. Powód: drugi filmik |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() nadal na akcje po 60 manasow nosicie. .. ;p
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Dlatego sobie loot kradną xd The naab life.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Rzepakowy Olej
Gildia: Raz Dwa Trzy
Świat: Berylia
Poziom: 1+
|
![]() Szacun.. czekamy na jakiegos fraga na manualu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() To po 1
Cytuj:
Wiecie co to jest vt? Że też chce wam sie tyle pisac... Po 3 Śmiem twierdzić, że na hardcore pvp (kurwa jaka nazwa hahah) nie opłaca się pkować. Za ludzi nie ma expa, nie idzie wbić komuś rsa a na dodatek są blesy i aole. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Filmiki beznadziejne, co jest ciekawego w zabijaniu bottera (na dodatek ma źle skonfigurowane ustawienia). Złodziejstwo loota i w ogóle wasze pvp wygląda na tym, że stawiacie summony i czekacie na cud. To się nazywa fuks, że typ jest afk a nie pvp. A o tej nazwie waszego 'teamu' to lepiej nie mówić bo Rzepki to też nie są czymś poważnym- to raczej słabe pk.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://uploadhyper.com/file/14880/Au...1CCCE.cam.html
To jest bicie kogoś na manualu na dolerze. Przybiega 202 MS. A ten 72 EK co przybiegł to co? Ostatnio edytowany przez psyhopatka - 16-11-2009 o 21:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2009
|
![]() Cytuj:
a co doo venta moze jest i wygodniej , ale tak tez nam sie dobrze pekuje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() @Up :
Na manualu? Jaja sobie robisz? Nie każdy po prostu będzie full-afk na bocie ![]() ![]() ![]() @Edit : Lol jakiego ek? Ja tam widze kolejnego bot chara 72 kine ? : /
"Klasyczne pytania po retardzie Witam wszystkich Po długim retardu, postanowiłem trochę wrócić do Tibi. Mam oto dwa pytania (tak szukałem, znalazłem ale trudno jest mi podjąć decyzję)" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=223908 Koks ;D Ostatnio edytowany przez Xevo123 - 16-11-2009 o 22:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() HAHHAHAH... na dolerze niema 202msa ;]... Jest 205, który się nie logował od 6dni, po prostu przybiegł jakiś 100~ na gran hurze a wy, łooo ja cie, hajt lvl po nas wpadają...
I ten 72 bocił, jak chciał uciekać to bot wracał mu do dsa, beuehue. I fajnie, że chcieliście ujebać tego chłopa co z wami pkował, szkoda, że nie mieliście pz i się wylogowaliście jak ten chłop przybiegł, albo ten 58 nie miał pacca bo by was jak psy powybijał ;] FAIL! ![]() Ostatnio edytowany przez caveki - 16-11-2009 o 22:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Lokacja: Harrogate ;<
Imię: Kalarepa Szczymryj
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: `¬
Świat: Danubia
Poziom: 60
![]() |
![]() Jakos dalej nie wymiekam ;< a chyba powinienem nie ? a tak btw. to hardcore-pvp teraz do d**y jest ;s, co tam w ogole za hardcor jest? ;<.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2009
|
![]() Cytuj:
Name: Batista Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 202 World: Dolera Residence: Yalahar Guild membership: Catastrophe of the Unforgivenz Last login: Nov 16 2009, 21:46:34 CET Comment: Loyal to Unforgivenz. Sijaru my best friend. Breaker Strike my Comrade in Battle. Edkeys, Damitrie and Karo <3 ![]() Account Status: Premium Account --- Monciu dodał 1 minut i 33 sekund później --- Cytuj:
a tego 28 wcale nie mielismy zamiaru zabic , bylo to dla beki ![]() Naro juz go zna ladne kilka lat , ja dopiero 1 dzien Ostatnio edytowany przez Monciu - 16-11-2009 o 23:16. Powód: Automerged Doublepost |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Uważaj by ci żyłka nie pękła. Nie moja wina, że to jakiś pojeban* no lifer i w highscores ma 191 :<
![]() I tak pewnie on nie wbil wiec ssij ;F I tak jestescie beznadziejni. Myslicie, ze jak zapierdolicie jakiegos bota solo to jestescie pro? Ja ubijam 30sorciem tez 50-60kiny solo i co z tego? Sprobojcie uwalic jakiegos msa albo eda nie na bocie. DNO! Ostatnio edytowany przez caveki - 17-11-2009 o 01:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
|
![]() @UP
Jakby co to CIP ostatnio cos pisal, ze sa zjebane te listy w highscores. Mniej ignorancji, mniej klotni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() To sobie zobacz deda tego mojego kumpla bo on od niego padł. Gadał na vencie i nie zdążył wylogować.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co do hardcore pvp to jedyne hardcore na dolerze jest to że ludzie z najwyższej gildi na serverze biją wszystkich co nie są meksykami. Blessy + aola - fail , no exp = fail. Żeby uprzedzisz wasze pytanie to powiem że mam go na vip i dlatego wiem kiedy się zalogował. Ostatnio edytowany przez psyhopatka - 17-11-2009 o 15:45. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Olsztyn
Imię: Saragoss Harmonia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Infinnity