|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2004
|
![]() Witam! Ja, Fifrak, czarodziej 20 poziomu wraz z moim wiernym towarzyszem Irwinem wybieramy sie na zbrojne spotkanie 3go stopnia z mumiami
![]() Doszly mnie sluchy, ze owe mumie ![]() ![]() ![]() Zaciekawiony, racze sie Was zapytac JAK mozna wyrwac sie z mocy paralizu przed uplywem czasu jego trwania? czy mozna? Prosze o szybka odpowiedz, bitwa z mumiami juz jutro Niech wielki Taal ma was w opiece! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() NIgdy nie probowalem Nie odparalizowac ale po
1. Szkoda Sd na Mumie wystarcza Hmm i tak slaby loot <cryst ring albo black shield> 2.Jesli idziecie na Bagna to TWoj Towarzysz " lol " powinien miec 30 lvl+ bo moze sie to zle skonczyc 3. pIsz normalnie a nie jak w sredniowieczu lol
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Paraliz nie jest taki straszny. Jedynie spowalnia troche na chwile ale dalej mozesz sie uhac itp. wiec blokerowi to zabardzo nie zaszkodzi. A tak wogule to hunt na mumie z sdkow to strata czasu/kasy/humoru.
~
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() tak.. idee na bagna. Co do tych SD to jestem troche przewrazliwiony bo nigdy na tych g*wnach nie bylem
![]() Ostatnio edytowany przez fifek - 07-01-2005 o 20:00. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
|
![]() aczkolwiek! Oto wypowiedz Irwine (22lvl)
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez fifek - 07-01-2005 o 20:06. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ahhhaaa te sd i ten 30 level mówisz że nietrzeba ze swojego doświadczenia wiem że trzeba hmm im conajmniej 35level +. Alee rób jak uważasz moge wykonać ci trumne (jakoś zawsze sie da),albo sprzedać. MIŁEGO UMIERANIA
|
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2005
|
![]() Kumpel nie powiedzał że idze z nimi zawodowy pallek
![]() Ostatnio edytowany przez shadowsheep - 07-01-2005 o 20:22. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2005
|
![]() Dobra kupie se a co do innych czy są jeszcze jakieś wątpliwości co do tego że przegramy
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: w lubaczowie
![]() |
![]() mumia dobra ja mam 20 lvl knight Wetaxo zwalone imie ale mumie jeszcze nie zabilem
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Faxes
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rulers of dark
Świat: Astera
Poziom: 161
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Jestem załamany.Ludzie,czy wy wogóle kiedyś widzieliście Mumie?TO są takie leszcze ,żę nie chce sie gadac.Bp hmm i ogień.Ja osobiście na Mumie chodze w Ank z Monkiem i jest spoko.A bloker? BUAHAHAHAAHAHAHHAAHAHHA ja jestem Sorcem,mam 29 lvl i Crown set i Mumie mnie nawet nie ruszają nie mówiąc o stracie hp, więc bloker na 20lvl ze skillami 50/50 moze sie wyluzowac.A propo lootu,wypadają całkiem przydatne magic light wandy.
07.05.2006 01:22 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() z mumiami latwo sobie poradzicie
![]() ![]() |
![]() |