|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Po latach, zapragnąłem powrotu do gry, lecz spotyka mnie ta sama sytuacja, więc to najlepszy czas aby grę zakończyć. Choć Tibia nie należy do światów najgorszych, nie ma mi nic do zaoferowania. Nie ma sensu jakoś pomijać psucia klimatu przez innych "graczy". Przy takiej ilości innych gier, nie trzeba sie natrudzić by zagrać w taką gdzie gracze są życzliwi i często bezinteresownie pomagają, przy czym świat oraz specyficzność danej gry wciąga bez opamiętania. W tibii trzeba się nieco ponudzić zanim zacznie się gra. Może zbyt pochopnie wnioski wyciągam i inni doskonale sobie radzą z takimi ludźmi, ale gram dla przyjemności i nie mam zamiaru się z nimi użerać.
Mogłem w ogóle tego nie pisać, ale mi przynajmniej ulżyło. Po prostu myślałem, że Tibia straciła na popularności i coś się w niej zmieniło. A teraz do rzeczy. Knight lvl9 axe 40, shield 41 - nic tylko rozwijać dalej, a troszkę czasu na skilowanie zaoszczędzone. Włąściwie jest jeszcze Sorc 9lvl ale nic poza tym, bo nawet mlvl 0 ;p eq podstawowe tylko że z hand axem, może coś w depo jest ale raczej wątpię. Na koncie nie ma jeszcze wyrobionego rec-key'a. Dane zostawię tutaj, najwyżej trafi to konto do takiego samego ludzia jak ten co mi uprzykszył życie, zamiast pomóc komuś na początku, no ale trudno, przecież to esencja tej gry. A może użytkownicy się dogadają, choć te konto nie jest na tyle warte by rozpocząć wyścig szczurów ;) Login: marnot hasło: l852741k proszę nie przekonywać mnie o mej niesłuszności, zdaję sobie sprawę że częściowo się mylę, lecz mam wiele alternatyw (szczególnie jak odzyskam hasło do Requiem ;p) Cya! |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2009
Lokacja: Wa-Wa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xedoc of Titania
Profesja: Druid
Świat: Titania
Poziom: 10
Poziom mag.: 2
|
![]() masz bardzo dobrego chara i do tego na serwie n pvp więc nie opuszczaj gry
![]() |
![]() |