|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Razem z kolegami postanowiliśmy zrobić piosenkę o Tibii typu Tibian.
Owoce naszej pracy możecie zobaczyć pod linkiem: http://www.youtube.com/watch?v=4j-W80uxKcc Piosenka ta została stworzona przez graczy: Mgr - Kondzi Lach Ciurlik - Ciurlixon Orszapal Maly Wapster - Mastereczek Mam nadzieję że sie spodoba! P.S Jest to dopiero nasza pierwsza piosenka, więc proszę o wyrozumiałość. Z góry dziękuję, Ciurlik Ostatnio edytowany przez Ciurlik - 23-01-2010 o 18:49. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
Stan: Na Emeryturze
|
Ładne gówno.
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2010
|
Z jakiegoś powodu muzyka lecąca w tle mi się spodobała.
Ale reszta to porażka - głosy raz cicho, raz głośno, strasznie niewyraźnie. Co do samego tekstu piosenki, to na pewno lepszy niż większość innych jakie czytałem/słyszałem. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2009
Lokacja: Lubin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lilaker Bealm
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 13
Poziom mag.: 5
|
Żałosne nic tam nie słychac ze słów tylko trzeba czytać ...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2009
Lokacja: Ulesie =p
Stan: Aktywny Gracz
Imię: kcialbyś wiedzieć. ;)
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Anty Rzepka Team
Świat: BeRyLja
Poziom: 45
Skille: za duże
Poziom mag.: 30
|
Ta gra łączy nas.... Tiii-biaa!! <lol2> xD fajne
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
|
No muzyczka nawet fajna, tekst nie najgorszy, ale slabe wykonanie i niedopracowane =/
|
|
|
#9 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2009
|
Jestem szczerze zdziwiony. Spodziewałem się ostatniego gówna a tu proszę - naprawdę świetny kawałek. Powiedzcie, przerabialiście głosy wasze ?
I naprawdę bez ironii - bardzo mi się podoba o0PS - czy screeny są z wypasa?
Ostatnio edytowany przez Sidis - 23-01-2010 o 20:42. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Głosy były tylko trochę przerabiane.
Screeny są z Oriona. pozdrawiam |
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
Pozdrów tego kto robił wam te bity.
A głosy powinniście lepiej dopracować, tzn nadać im takiej głębi jak bitom. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Profesja: Royal Paladin
|
w niektórych chwilach bardzo mało dyktycznie, ciężko zrozumić ekst jeżeli sie nie czyta ogolnie spoko ale "każdy gro" gro troche wsiowo brzmi :/ wiem że ciżko było znaleść rymy ale ogolnie
8/10 jeżeli 1 kawałek
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
|
To znajdź jakiś inny rym jak taki kozak!
... Siódma rano bot dzwoni jakiś h** mnie goni pytam czemu atakuje on jednak nieodpisuje ......Pomagał będę graczą banował tych co skaczą.Tutor na mnie czeka GM nie narzeka. Tę grę kocham kumpli wszystkich siocham!... Jeśli zamierzasz spamować kliknij tutaj http://www.13k.pl/-/sugestia.php http://www.dont.click.it.tp/ NIE KLIKAJ W TO !!! |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Profesja: Royal Paladin
|
wbijam lvl wbijam lvl Życie moje to
grać i grać by wbić lvl 100
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
|
|
|