|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2009
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Witam,
Mam pytani odnośnie tego czy dam rade expić na Stone Tomb za TP ( -3 )? Posiadam 40lvl RP, 77/55, EQ: Crusader Helmet, Pall Armor, Blue Legs, Vamp Shield, BOHy. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2009
Lokacja: Warszawa
Imię: Adek Paralajz
Profesja: Paladin
Gildia: Lex
Świat: Secura
Poziom: 75
Skille: 95/80
Poziom mag.: 17
|
![]() Ruszaj śmiało. Tylko ostrożnie i powoli bo jak trafisz na szybki resp to może być Ci ciężko.
ps. Uważaj na którym tombie będziesz siedział bo ja jako niegdyś niedoświadczony gracz miałem przyjemność spotkać się z behemothem na 35 lvl'u ![]() Przeżyłem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2009
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Byłem tam na tym Tombie, ale zwątpiłem po zobaczeniu tam Ghosta... jednak Tibia Wiki kłamie ;x Wie ktoś może, który tomb za TP nie ma Ghostów ani Stalkerów ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Na tarpidzie za tp jest 1, czy tam 2 (teraz nie jestem pewien dokładnie) ghosty, dodatkowo tylko w jednej sali, także w razie czego zawsze można mijać. Btw od czego masz sana? ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Walnij kilka razy z exori san to ghost walnie w ziemie.
Stalkery też nie powinny być wyzwaniem, na wszelki wypadek walisz avalanche a potem szybko walisz rs + exori san i lezy. |
![]() |
![]() |