--> | --> |
|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2009
Lokacja: ZABrZE
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Elysia
|
![]() Witam! Piszę do Was z proźbą o udzielenie mi porady, gdzie mogę expić 96 EK na świecie optional-pvp z następującym eq:Royal helmet, dsm, mms, justice seeker,zaoan legs, bohy,p amulet. Najlepiej gdyby był to exp bez waste i dosyć szybki. Proszę również o poradę jak expic czy no. lurowac ~4 potwory i bic z exori.(w temacie "gdzie expic" nie uzyskałem odpowiedzi)
Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
![]() |
![]() Znajdź sobie elder druida który będzie cie leczyć i idź np na worker golemy - ten respawn najbliżej bramy z Yalaharu.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2008
Lokacja: Wroclaw
Imię: Imladir
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 75+
Skille: 80/80 +
Poziom mag.: 7
|
![]() darashia d lair -1 bez waste bedziesz
-2 bedzie fart nie bedzie waste przy okazji to radze pamietac: jest waste - jest zabawa |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2009
Lokacja: ZABrZE
Świat: Elysia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Mógłbyś wiąść sobie Taski , if u want.
Bog Raidery , Dle , Dragi , Frosty sobie looknij 4 fun , Nightmary 4 fun , Necromancery na Taska , Wyrmy Lb |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
![]() |
![]() Nie, chodziło mi o worker golemy, gdyż będzie Ci tam dobrze expić z exori granem. A jak chcesz coś solo to idź na wyrmy za necro questem i luruj na siebie 4 i z exori... Powodzenia.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Wszelkie golemy to jest waste dla knighta. Ma 96 lvl więc tasków zbytnio Ci się nie opłaca robić no chyba że złapiesz wolne sea serpenty. Expić możesz na haunted treelingach, wszelkie dragi, big camp barbów. Pobawić się możesz na necro do taska, a no i na piratach możesz taski robić. I tak w ogóle to expij tam gdzie na 90,91,92,93,94 i 95 lvlu ....
|
![]() |
![]() |