|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
|
![]() Witam serdecznie wszystkich użytkowników tibia.pl i chciałbym wam przedstawić
nowy serwis poświęcony Zamianie GP miedzy serwerami w tibi. *Posiadamy GP na praktycznie każdym serwerze. *Na stronie znajdziecie informacje na temat serwerów gdzie/ile k posiadamy. *Posiadamy automatyczny system zamawiania World Trade *Na stronie znajdziesz rowniez kalkulator dzieki czemu mozesz szybko i sprawnie policzyc ile w zamian otrzymasz *Akceptujemy kasę i djinn/rashid itemy , minimalnie od 1k które można sprzedawać u NPC np: crusader helmet 6k, Dsm 40k , focus cape 6k , blue robe 10k etc... *Adres strony: www.nTibia.com *Kontakt: GG: 9029625 Msn: [email protected]
www.nTibia.com - World Trade Service Ostatnio edytowany przez lamusini55 - 01-09-2010 o 01:36. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: Krosno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Old Arcerdomo Lolacehtka
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ni ma
Świat: Candia
Poziom mag.: 9
|
![]() szybko, sprawnie, polecam serdecznie : D
22:45 Kwadratuz [112]: ;* 22:45 Arcer On Refugia [9]: ty masz rl life? ![]() 22:45 Arcer On Refugia [9]: XD 22:45 Kwadratuz [112]: poco 01:21 Versa [94]: Niedlugo otworze Tymbarka a tu pod nakretka napis: "Naki here." |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Wszystko załatwione w mniej niż 5 min, polecam gorąco.
Pozdrawiam Faron |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Powiem tak. Nie raz mnie oszukali, bałem sie zaryzykowałem. Transakcja przebiegla sprawnie (ok.3min) dobry kontakt przez gg.
Pozdrawiam wszystkich oraz polecam wszystkim tym, ktorzy sie wachaja co do transakcji. |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bring up my post
![]()
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2009
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 188
|
![]() fajne thiefy tylko że typ se załozyl konta i pisze że all ok a doszłem do tego tak ze post był w dniu 18-05-2010, 21:09 a akurat w tym dniu typ załozył sboie konto troche dziwne ale prawdziwe
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2009
|
![]() Przecież forum można przeglądać bez posiadania konta, po prostu mógł założyć konto aby potwierdzić udaną transakcje?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bump ~~ trzeba odswiezyc temat : P