|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: Warszawka
Imię: Kollron
Profesja: Sorcerer
Świat: Kyra
|
![]() Zamieszcze tu pare zdjec z mojej gry na Aurerze. Zdjec nie jest duzo poniewaz mam slabego kompa, ktorego zawalaja 2 antywirusy wiec wolalem nie ryzykowac odrabiania lvli i skilli dla paru wiecej zapewne marnych ssow
A wiec zacznijmy: zawsze mile widziany: ![]() ![]() Tego nie trzeba tlumaczyc ( jak teraz na to patrze to mysle ze to tak szybko poszlo ) ![]() ![]() ![]() ![]() Tu przerwa byla ale przypomnialo mi sie ze jest sshoter: ![]() ![]() A tu malutki loocik nowolvlowy: ![]() To byl najbardziej oczekiwany awans ( poszedl 1 manas ![]() ![]() Chyba wiadomo po co byl mi ten magic ![]() A tutaj "Sweet Home": Kiedys: ![]() I teraz: ![]() A to juz bardzo stary chodz wspominany z checia quescik: ![]() W gruncie rzeczy to all chociaz nie ma oczywiscie hitow ani z exori <105 - hunter> ani z lapy <166 - dragon>. Bedzie nowy komp beda i takie zajawki. BaBa and Enjoy! @down: Hellgate wiecej nie powiem bo ludzie sie beda zwalac czego chyba zaden uzytkownik hella nie chce
Kollron... Sorcerer of Kyra... Ostatnio edytowany przez Latka - 18-01-2005 o 14:10. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Moon de'Mar
Profesja: Knight
Gildia: Flash of Anger
Świat: Shivera
Poziom: 30
Skille: 61/61
Poziom mag.: 4
|
![]() GrAtZ!
![]() More, na nowym kompie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: żory
![]() |
![]() Fajny Char ale w żadnym screnie nie było okienka ze skilami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: Warszawka
Imię: Kollron
Profesja: Sorcerer
Świat: Kyra
|
![]() No wiec oczywiscie tego samego dnia od zalozenia tematu poszedlem na crusa... mialem wlaczonego S Shootera i bylem gotowy na strzelenie paru sskow. Bylo nawet ciekawie. 2 blokane gdy naraz 1 paladynowi <Heyah Soldek > chcialem juz strzelic kiedy nagle zobaczylem na pasku 14 hp. Dalej wolalem nie ryzykowac powtarzania questa i zaniechalem zrobienia paru sskow. Jak bedzie mozliwosc to dam pare juz niedlugo
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum