--> |
|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Myreda Marcon
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
|
![]() Mam na jednym koncie 78 RP (60% do 79lvl) z EQ : rh, p armor, demonka, p ammy, bohy, b legi
![]() Teraz drugi char, 15 druid na którym dobijam już powoli 50 mlvl. Jest pusty ale bez problemu mogę przerzucić EQ z RP, ewentualnie coś dokupić bo mam 120k, ale zawsze mogę mieć więcej z money-makerów. Gram z kolegami, ale nie mamy aktualnie dobrego blockera. Jak myślicie, czym się teraz opłaca bardziej grać? Nie expiłem od kilku update'ów więc dzięki za wyrozumiałość ![]() P.S Świat no - pvp |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Mówisz że nie macie blokera, więc w sumie masz możliwość bycia przydatnym. Mianowicie chodzi mi o to żebyś zrobił ek'a i i został blokerem. Jednak jeśli nie chce Ci się to zostań przy palku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2010
Lokacja: LRY
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Wiele
Poziom mag.: 75
![]() |
![]() Wszystko zalezy od tego czym Ci sie lepiej gra, jezeli chcesz huncic sam i zarabiac hajs to graj pallem bo masz dobrze rozwiniete skille dobij lepszy mlvl i expaj, a jezeli chcesz pobawic sie w hunty i wgl to graj drutem. Ja osobiscie gram e. druidem i bardzo dobrze mi sie gra.
|
![]() |
![]() |