|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2009
|
![]() Witam.
Dziś wchodząc na konto okazało się, że moje konto dostało bana co więcej dostało delete. Konto jakiś rok temu dostało bana za share'owanie konta. Po kilku miesiącach dostało po 2 ostrzeżenia za obrażanie gracze, ale nie bana. Dziś dostałem za obrazę graczy bana, normalniej est to pierwszy ban na 7 dni, ale o dziwo dostałem od razu delete. Czy jest to możliwe? Jeśli tak niech to jakaś rzetelna osoba mi wytłumaczy o co w tym chodzi, proszę bez hejtowania w tym temacie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Blondynka
|
![]() Trzeba było obserwować criminal record.
Ostrzeżenia przedłużyły ci bana za sharowanie, który był na 30 dni i przy którym była wzmianka, że kolejny ban (nie ostrzeżenie) jest równoznaczny z usunięciem konta. Dodatkowo, jakoś w grudniu zmienili zasady, że wpisy za sharowanie nigdy nie znikają. Przez to cały czas posiadałeś ten zapis na swoim koncie. Jedna wpadka - tutaj poważniejsza obraza gracza (pominę fakt, że ban za to to idiotyzm ze strony CipSoftu) i delate.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() No tak pomimo że minął już rok za sharowanie notka nadal jest. Tylko, że myślałem że dostane delete za kolejnego "bana" za sharowanie. A nie za jakikolwiek ban. Myślałem, że to jest podzielone na typy.
Tak wogóle bana dostałem za napisanie: "eat my balls", czy to jest jednoznaczna obraza czy tylko podtekstowa? Zauważyłem że można wszystko podciągnąć pod obrazę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Sprawa jest prosta, dostałeś bana nie-usuwalnego, który był final warningiem, a potem drugiego bana, który zaowocował delete konta. Wszystko jasne i klarowne, nie wiem czego tu nie rozumiesz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Blondynka
|
![]() Nie są podzielone na typy. W zależności od pierwszego bana albo 2, albo 3 jest równoznaczny z delatem.
Jeśli zaś chodzi o ten tekst... Ja się nie znam ;]. Wszystko można podciągnąć, zgadza się, dlatego należy teraz dość mocno uważać na teksty.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dobra już wszystko rozumiem, szkoda tylko kasy i eq, które straciłem.
Ale dalej się zastanawiam czy "eat my balls" jest aż tak obraźliwe, przecież to nie jest jednoznaczne... CipSoft i ich chore spekulacje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz to co ja miałem na myśli to moja sprawa(akurat chciałem by dławił się moimi piłeczkami do ping ponga ;D), tak samo co CipSoft sobie wkręcił.
Sytuacja jest taka sama jak z "kluczem" na maturze ![]() Ale pewnie po moim mailu co CipSoftu oni i tak się uprą, że "eat my balls" jest obraźliwe a ban jest słuszny itp. Nie wiem czy kiedykolwiek zdarzyło się tak aby graczowi udało się uniknąć kary jaką nałożył GM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2010
Lokacja: Krakow
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Olympa
Poziom: 65
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Jak byli gmowie to oni dawali ban jak byli 100% pewni winy a ci z supportu to wystraczy im niewielki dowod slowny,niestety takie czasy trzeba na wszystko uwazac by ci niewcisneli tego bana a tym gorzej ze dopusciles do delete.