|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() witam serdecznie, zauważyłem pewien post gościa post http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?p=1987160. Dokładne mam taki sam problem jak on. Często mam kicki spowodowane moim łączem internetowym upc. Chciałem się zapytać czy może znacie program, który by przełączał podczas kicku spowodowanego łączem internetowym na inne źródło połączenia internetowego. W moim wypadku jest to policzenie bezprzewodowe przez komórkę era bluconnect. Problem w tym ze kiedy podłączam komórkę jako modem do komputera to komputer automatycznie nie korzysta z karty sieciowej pc tylko od razu się przełącza na modem.
Natomiast podczas gry kiedy odłączę któreś z włączonych źródeł internetu (upc i era blue connect) to tibia dostaje zwiecha i muszę wyłączać klienta i się na nowo logować. Tibia nie przełącza automatycznie źródła sygnału internetowego. Dlatego chciałem się zapytać czy jest jakiś programik albo sposób na taki patent? Proszę o pomoc. Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() nawet gdyby istniał program do handoutów ( w co szczerze wątpię ), to po przełączeniu na inny interfejs Tibia i tak nie będzie wznawiać automatycznie połączenia, bo nie ma tego zaimplementowanego w kodzie.