|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2011
|
![]() Witam mam na imię Maciej i mam 15 lat chciałbym pochwalić się wam moimi fotkami. Nie no pochwalić to nie to słowo, podzielić się moimi przygodami?
Od razu mówię na razie expie na faccu nie kupuję pacca , chce wbić 40 lvl i dista 80. Zanim wbije skille trochę to potrwa gdyż narazie mam 65 dist. Ale z lvlem to będzie moment mogę wam obiecać gdyż mam wielką chęć do gry i dość sporo czasu. Postaram się pokazywać wiele akcji m.in. Ciekawe hunty , jakieś zakupy , ciekawe looty itp ![]() Na początek 3 screenki skromne. 25 lvl , i 2x hity po 100+ Zaraz wybieram się na orc fortess a dokładniej przed niego [w środek pójdę jutro] liczę może na jakiś fajny loocik ? Np. warrior helmet? ![]() No co do warriora byłem na 15 lvlu na pohu, postanowiłem ubić leader'a a tam co? Warrior helmet , chciałem zrobić screena ale miałem problem z uosu robił się black screen, już to ogarnąłem. Zapraszam do komentowania , krytykowania , i składania propozycji gdzie expić itp. ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję ,że sie podoba ![]() Ostatnio edytowany przez Yzer - 27-05-2011 o 20:27. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2011
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |