|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() OneShot z Serii Rangnarok Book.
Nazwałem go Sanktuarium... s0 Grupa ludzi kierowała się coraz głębiej do jaskini. Po pewnym czasie zaczeli spotykać równo rozmieszczone naprzeciw siebie lampy, dające denerwujące różno-niebieskie, migoczące światło, jednak było ona pozytywem pozwalającym widzieć im więcej niż przy innych źródłach światła. ![]() s1 - Coś wykrywacie tam głębiej? – Powiedział do urządzenia na ręce, jeden z nich, ten który całą drogą szedł pierwszy i prowadził resztę. ![]() - *trzask* Czysto, żadnych oznak życia czy niebezpiecznych związków. – powiedział głos z metalowej bransolety. s2 - Shuun! Podejdź no i przetłumacz mi ten ekran – pokazuje na standardowy ekran umieszczany przed każdą placówką tej wymarłej rasy. ![]() s3 ![]() s4 - Duchy Śmierci? Czyli że…? – powiedział jeden z techników. ![]() - No dobrze… Uspokój się. – obronił się ten sam technik. - Oby to nie miało dosłownego znaczenia… - powiedział inny członek grupy. s5 ![]() s6 Wchodząc do zniszczonego „Sanktuarium” ich drogą zablokowało zielonkawa przeźroczysta lekko falująca ściana powstała nagle znikąd. ![]() s7 Zatrzymali się by to uzgodnić. ![]() - To nie jest żadna tarcza. Tarcze zwykle generują niebieski kolor. To jest jakiś rodzaj skanera, może funkcji witalnych. – wyjaśnił technik. - Jesteś pewien – zapytał dowódca. - Zaraz sprawdzę – powiedział i wszedł na podłogę z kryształem sterowania, zaczął czytać wyświetlane przed nim informacje. - Hmmmm… Tak jest… - dodał po chwili s8 Ruszyli przez pole. ![]() Które, faktycznie nic im nie robiło, przynajmniej natychmiastowo. s9 ![]() s10 - To na lewo powinno być jakby włącznikiem tej placówki. – pokazał i powiedział technik. ![]() Przyciśniecie spowodowało aktywację niektórych świateł i szum różnych urządzeń, ten po chwili ustał. Zielonkawe pole zniknęło. - Cos się stało z tym polem. Jakiś skok mocy? – zapytał Lingwista - Nie. Po prostu wszystkie wykryte istoty żywe nie kierują się w jego stronę, może oszczędzać energię nie będąc widocznym, ale nadal działa. – odpowiedział technik zajmujący się pierwszym napotkanym terminalem tej placówki. s11 ![]() - Zrobicie coś z tym? – zadał pytanie dowódca. - Najpierw dostańmy się do głównej sterowni. – niepewnie rzucił jeden z korpusu technicznego. s12 ![]() s13 ![]() Jeden z techników został a reszta ruszyła dalej w kierunku centrali sterującej. s14 Dołączył wreszcie do nich Anrūn. Znany i genialny inżynier Surferów… ![]() s15 Wreszcie dotarli do… ![]() - Dziwne. Tutaj kilka sufitowych lamp działa. – zauważył dowódca. - Centrala zwykle ma najwyższy priorytet i najlepiej jest zabezpieczona. – wyjaśnił oczywistość Anrun. - A ta konsola nie działa całkiem. – powiedział Ērbi technik stojący na prawo od terminalu głównego. s16 ![]() - Ehhhhh! No dobra. Ale jak coś Anrūn masz mnie wołać! – powiedział i zawrócił w stronę archiwów. - Jasne, jasne – odpowiedział lekceważąco technik obsługujący komputer. s17 ![]() s18 ![]() 19 ![]() s20 Jako że dowódca milczał, technik przy terminalu obrócił się i spojrzał na niego. ![]() s21 ![]() s22 - Dzięki szefie. Wracam do tego tutaj, szef może skorzystać z holo-stołu jeśli chce. – powiedział i wrócił do klikania. ![]() s23 ![]() s24 ![]() s25 ![]() Ostatnio edytowany przez Arashel - 19-06-2011 o 12:35. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() s26 ![]() s27 Tymczasem przy archiwach. ![]() s28 ![]() s29 ![]() s30 ![]() s31 - Wy sukinkoty… Wreszcie któraś z grupek poszukiwaczy to odkryła. I to akurat moja… Panowie dziś jak wrócimy całą noc stawiam kolejki! – podekscytował się dowódca. ![]() s32 ![]() s33 ![]() s34 ![]() s35 ![]() s36 ![]() s37 ![]() s38 Nagle ze wszystkich bransolet wydobył się wrzask. ![]() s39 ![]() s40 ![]() - Rzucę jego obraz na holo-stół! – krzyknął Anrūn i zaczął stukać w klawiaturę. s41 Po kilku sekundach pojawiła się postać Ērbiego, był przestraszony, rozglądał się i obracał dookoła. ![]() s42 ![]() s43 ![]() s44 ![]() Żołnierz, nazywający się Raŝ, natychmiastowo zatrzymał się i obrócił. Dowódca dał mu znak by posłuchał rady Surfersa z holografu… s45 ![]() Ērbi, technik wysłany do części badawczej nagle urwał swoją wypowiedź. Postać na holo-stole jakby została wypchnięta lub pociągnięta poza wyświetlaną cześć miejsca gdzie się znajdowała przez dziwną smugę... s46 ![]() Mgła którą rzucał holo-stół, nagle zniknęła… s47 ![]() - Cholera! Terminal coś zaczyna szwankować! – dodał znowu Anrūn. s48 ![]() Dowódca wyciągnął zza ubrania jakiś jakby kij, przycisnął na nim jedyny widoczny guzik. Z kilkunasto centymetrowego patyka rozłożyła się lanca identyczna z tą którą ma w ręce Raŝ. s49 ![]() s50 ![]() s51 ![]() Ich lance nagle zaczęły wibrować, cienie czekały prosto przed nimi nie atakowały. s52 ![]() Gdy tylko lance poszybowały do tyłu cienie natychmiast ruszyły na pozostałą dwójkę. s53 ![]() s54 ![]() s55 Tymczasem… ![]() s56 ![]() s57 ![]() -Koniec?- Ostatnio edytowany przez Arashel - 19-06-2011 o 12:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Nic nie rozumiem
2. Nasrane super novami oraz innymi srakami. 3. Tak nasrane że nie mogę rozczytać nic + i tak czcionka mnie wkurwja. 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2010
|
![]() Czcionkę da się przeżyć, jednak fabuła praktycznie nie do zrozumienia (albo to, albo jestem jakiś inny). Jedynie co warte dobrej oceny to efekty (choć te kryształy-baterie są prosto z painta [zakładam że tak miało być]) oraz lokacje.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Racja że nie da się jej zrozumieć...
Tą grupę ludzi miałem pokazać z kolejnym chapterze fejka ale jak widać skasowałem go i robie rimejk, więc ich przedstawinie trochę się przeciągnie, o ile dotrwam z tym fejkiem tak daleko, w sumie po co robić skoro to umarło... Ale postaram się! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Goł goł Arashel goł goł!
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale ten fejk juz skonczony, OneShot...
Zaspamuj tak w temacie Rangnaroka glownego... Ostatnio edytowany przez Arashel - 29-06-2011 o 14:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Postaram się jutro
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2011
|
![]() Nic z tego nie rozumiem, przypomina to jakąś opowieść science fiction-fantasy w której grupa naukowców/żołnierzy/bohaterów wkraczają na tereny obcej rasy.. powinieneś po prostu w pewnym momencie opowieści wszystko wyjaśnić. Poza tym ok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tu nie ma co wyjaśniać. Mniej więcej wiecie tyle samo co ja na temat tego fejka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A tak serio, bardzo ładnie. Yhh... jak ktoś widział moją - tandetną, ale ktoś jej potrzebuje - kosę, to niech się do mnie zgłosi ( osoba, a najlepiej kosa )... @edit: Dobra mam ją... Znaczy nie ją, ale trochę inną... No ale znalazłem to co szukałem, innej w internecie nie ma.
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 22-06-2012 o 19:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobrze, że mamy tu takiego speca.
|
![]() |
![]() |