|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2010
|
![]() Witam!
Zaczynam nagrywać poradniki do League Of Legends. Po rozegraniu ponad 1500 meczy, sprawdzeniu każdego championa doszedłem do wniosku że warto zrobić cały cykl poradników związanych z LoL'em Mój kanał na YouTube to Zakreble. Łatwo mnie znaleźć więc raczej z tym problemów nie będzie. Na kanale mam dwie play listy: 1st: LoL Champions- Będę tam dodawać poradniki do championów. 2nd: LoL Ogólnie- Ogólne poradniki związane z grą. Jak narazie zamieściłem 2 filmy związany z Summoner Rift i spolszczeniem LoL'a. Lecz z biegiem czasu mój kanał zapełni się dziesiątkami poradników i nie tylko. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Tak więc jeśli jesteś początkującą osobą która dopiero zaczyna swoją przygodę z LoL'em to te poradniki są idealne dla Ciebie.... A jeżeli jesteś już doświadczonym summonerem to chętnie porównasz swoje umiejętności z umiejętnościami innych. Tak więc zapraszam do oglądanie i subskrybowania. 1st. Ogólne porady 2nd. Jak spolszczyć grę Ostatnio edytowany przez Zakreble - 19-07-2011 o 22:11. |
![]() |
![]() |
|