|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2011
Lokacja: Murowana Goślina
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dementor Defender
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 5
Poziom mag.: 4
|
![]() Pomóżcie dotrzeć z hotkeyami do cipsoftu!
Witam, użytkownik Glapus założył temat na głównym forum tibia.com dot. zmiany hotkeyów tak, aby zapisywały się do chara a nie do konta. Pomóżcie dotrzeć do Cipów i wstawcie Signed w tym temacie. Nie powinniście mieć żadnych zaprzeczeń, a pomysł wydaje się być na prawdę wspaniały. http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=3505511 Ostatnio edytowany przez waqmaz - 28-09-2011 o 16:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() nie zrobia tego. Klient z C++ jest juz przestarzaly i skoro nie zrobili tego przez tyle lat, to na pewno w momencie kiedy on umiera na rzecz Flashowego klienta tego nie zrobia.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2008
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 11x
Poziom mag.: 6x
![]() |
![]() We flashowym już taka funkcja jest, a jeśli korzystasz z z klienta c++, to masz programy ułatwiające z tym sprawe. Np. mój
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2011
Lokacja: Murowana Goślina
Imię: Dementor Defender
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 5
Poziom mag.: 4
|
![]() Będą musieli całkowicie zmienić funkcjonowanie dotychczasowego skryptu hotkey'i. Jest to jednak możliwe bo w Visual Basicu do własnej gry tak zrobiłem, a C++ działa na podobnej zasadzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() nie przesadzaj. nic by nei musieli zmieniac. ot przeniesc config z hotkeyami do osobnego pliku o nazwie postaci. banal...
myslisz ze jak potarfili zrobic MMORPG to nie umieliby zrobic 2 plikow CFG? ;p