|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
|
![]() Tutaj bede zamieszczal moje hunty adv i rozne zdjatka
![]() Wiec na sam poczatek advance :[IMG] ![]() [IMG] ![]() aktualnie pracuje na 24 niestety lipa za duzo deadow i tera slaby mlvl ![]() Tera zdjecia typu noob plx i lol : Tutaj powiedzialem ze dostanie free items jak to ktos powie ![]() ![]() ![]() ![]() a tutal lolek roku : ![]() jak narazie to tyle ... ciekawszych huntow zadnych nie mam na koncie wiec nie robilem ss niedlugo moze jakis first drag to pokaze Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Powiem tylko tyle Kupa!... nic ciekawego no i raz walczysz sword'ami a później hammerem dziwne
![]() ![]() Paladyn Lord of Dragon Paladin Lvl 16 Magic Lvl 8 Skills 51/37 Server Hiberna |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2005
|
![]() idz do lasu z takimi ssami -.-
są po prostu beznadziejne na poziomie zwyklego nooba.... kto robi sska jak mu magic lvl skacze na 22? no chyba ze jest paladynem albo knightem ale ty chyba jestes sor....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2004
|
![]() Cytuj:
1)Na forum nie wiesz o co biega z podpisem 2)masz 16 lvl i 8 mlvl i ciekawe co bys rzucil z ssow -.- 3)to ze zmienil bron to nic nie znaczy,orzeciez druidzi i sorcy maja zwalone skille wiec moga jechc czym chca(palki,topory,miecze) BTW SS sa niezle jak na taki lvl etc ale cos nie widac 2 ostatnich ssow tylko seksi [X] LOLZ avatrara zapomnialem zmienic;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Chodzież...
Imię: Prince Xall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 119
Skille: 100/80+
Poziom mag.: 21
|
![]() twoj temat jest bez semsu , nie wiem po co i wogole idz sobie z takimi super ssami
![]()
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: B-Stok, Eternia, Venore :D
![]() |
![]() Cytuj:
•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°Ta t0 '/35T3/\/\ jA•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•° Name: Napalona Nastolatka ![]() Ehh|~Retired~|Lol hacked ;/ New Char: Name: Mefiereq Voc: Paladin Account Status (?): Pacc ![]() World: Eternia ![]() ![]() ![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Conquer plx ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() Cytuj:
No cóż, chętnie zobaczymy Twoje screeny jak masz lepsze od tych, wiecie co żal mi Was, oraz żal mi tych którzy muszą to czytać...może lepiej będzie jeśli po prostu nie będziecie komentować czyjejś pracy i nie wchodzili na to forum jeśli potraficie napisać tylko to co ten pan wyżej... A co do Ciebie drogi "lagrandeziom" no cóż nie moge powiedzieć, że te screeny są bardzo interesujące ale cóż trzeba się cieszyć tym co się ma, następnym razem czekamy na jakiś huncik ![]() Have a nice day...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
|
![]() wiem wiem ciekawe nie sa ale musialem cos na poczatek wrzucic ....
dzieki ludzi co mnie spieraja w tym temacie .... a reszta co narzeka to niech sie lepiek nie odzywa ( ich to mi nawet nie jest zal ) a Jak nie wiesz kto to noob to sie nie odzywaj jeden z drugim .... Dorwal sie taki do komputera bo mu mamusia kupila na gwiazdke i musi sie powyrzywac bo mu oceny na semestr nie pasuja ![]() Nie wiem jakie ssy robic .... jak pojde na draga to dam a ze slimeow i gohuli raczej byscie nie chcieli widziec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() Czemu nie, ze slimów i ghuli może być byle byś ujął na nich jakieś ładne uderzenia, loot, jakieś fajne akcje itp. Każdy hunt może być ciekawy wystarczy tylko odrobina wyobraźni
![]() Have a nice day...
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() pff widze tylko 1 pierwszy SS w dodatku z dupy.......