--> | --> |
|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Update na naszych serwerach zakończył się pomyslnie. Wszystkie światy są znów włączone.
Zauważcie, iz poprawilismy pare błędów i poprawiliśmy zachowanie potworów. Kiedy sie zalogujesz, zostaniesz poiwadomiony o instalacji nowego patcha. Jeśli automatyczny update nie zadziała, zawsze możesz ściągnąć kompletny klient Tibii v7.21. Dla klientów linuxowych update nie jest konieczny.
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() GóLE
![]() ![]() ![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() I jeszcze małe pytanko żeby w newsie nie pisać? Czemu po update nie moge wbić na Tibie? (conection time out) ?(
EDIT: hohoho To mój 333 post ![]()
#4 |
Nikt ważny
|
![]() a ja mam takie coś:
ERROR! D:\gry\tibia\tibia***** nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32. mam nadzieję, żę ściągnięcie od nowa tibii załatwi sprawę ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2003
![]() |
![]() 8) a co dokładniej ten update daję ?? 8)
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: w domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzysiu Malutki
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 79
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() no update byl ale dlaczego uwas nie ?
to juz drugi a uwas jeszcze zadnego nie ma ciagle jest napisane ze slim daje 55 expa |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2003
|
![]() Help me!!!
Powiedzcie mi, że nie tylko ja nie zaóważyłem rzadnych zmian. Nawed w zachowaniach potworów. ?( |
![]() |
![]() |
#8 | |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Dał mi w prawdzie dostęp do serwera, ale jak byś zobaczył jak te skrypty wyglądają... ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Ja znam się sporo na html, Dhtml, xhtml etc. moge to porobić. Albo nawet zrobić od początku. Ae musiałbym mieć dostęp.
|
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jak sie znasz to zrób stronke i wystaw na konkurs
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2003
|
![]() może znasz ktoś adres strony na której mozna sciagnąc Multi clienta do najnowszej wersji??? i powie mi jak pookoleji mam co instalowac i robic?
------ Edit by Gremlin Upomnienie +1 |
![]() |
![]() |
#12 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
Na tym forum nie uzyskasz zadnych informacji jak oszukiwac. PS. Warto sciagac jakies gowna z netu i ryzykowac utrate postaci? (tym bardziej ze zrobienie wlasnego mc to kwestia 20 sekund). |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2003
|
![]() Byles juz w niektorych miejscach probujac zobaczyc co sie zmienilo z potworkami po update. Czy sa madzrzejsze lub lacza sie w grupy czy cus.I wyruszylem na samotna wyprawe do ELF FORTESS. Mowie wam te elfy to jakies fizole. @ scauty mysle sobie spoko naklepie - a one zwiewaja ale tak jak nigdy i nagle jeszcze 3 sacuty sie dowalily. Bez uhow juz bym niezyl musielem zwiewac gdzie pieprz rosnie . Uwazajcie wiec jak tam idziecie.
Daviv Knight 26 lv skille(zrobie 30 lv i cale ferie trenuje ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nikt ważny
|
![]() oto co między innymi zmienił update (ofcors dla was to zadnego pozytku nie daje tylko dla C I P ów:
---------------------------------------- Debug Assertion time: Tue Jan 20 19:48:12 2004 line: 163 module: Container ---------------------------------------- tak wyglądał wpis o errorze przed update a tak po: ---------------------------------------- Debug Assertion time: Sat Jan 24 09:31:44 2004 line: 163 module: Container position: x=32112 y=32091 z=8 ---------------------------------------- małe usprawnienie ale daje ono mnijwięcej wyobrazenie o rozmiarze mapki która tak na oko ma chyba 60000 na 60000 pól ale pewności nie mam do tego razy 15 bo w sumie jest 15 poziomów.... spory jest świat tibii nie? Edit: nie wiem czy to wynik tego updatu czy wczesciejszych prac na serwerze ale teraz nie da się zlurować GS-a drabine w dokach zastąpili schodami ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
![]() |
![]() A wogóle to jest update czy cos sie stalo z serwerem ???Kiedy Tibia bedzie znowu Tibia dzialala ?? Pomocy !!! ?(
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: W Piekle
Stan: Niegrający
Imię: Pacyfikator
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Hibernia
Poziom: 112
Poziom mag.: 66
|
![]() hmm ja widze caly czas ze serwery sa off
u was juz mozna wejsc ?? |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() @pod11
z regoly jaks servery sa wylaczone to nikt sie nie moze zalogowac :/ @moderatorzy plx usuwajcie n00basnie posty ps. jak juz robicie ankiete to z glowa |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2003
Świat: Arcania
|
![]() Z tego co słyszałem to update będzie trwać 1h :/.
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() Heh, ja sie wybralem z qmplem na hunta :-)
i na godzine ubilismy 1 smoka, bo chyba resp'a CIP'y wylaczyly :-) eh... a mialo byc tak pieknie wg. mnie powinni uprzedzac o takim czyms na www, przeciez min. od tego ona jest. |
![]() |
![]() |
#20 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() UWAGA! Prosze nie pisać postów w stylu: "czy wam też nie działa tibia?". Takie posty będą odrazu kasowane a autor dostanie upomnienie.
Teraz C.I.P.'owie robią update tibi. Nie wiadomo dokładnie ile to zajmie. Więc jeszcze raz prosze nie pytać o to. Macie doświadczenia z kompami to wiecie ile czasu czasem trwa zrobienie czegoś. RE Down: Jak testa wyłączali to mówili że zwykłe też wyłączają. Zresztą co mogą robić innego jak nie update który testowali na teście? |
![]() |