| 
	|||||||
| Notki | 
| Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Opcje tematu | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 07 01 2008 

Stan: Początkujący 
                Imię: Royal'Kiper 
                Profesja: Royal Paladin 

Świat: Menera 
                Poziom: 130 
                Skille: xX/Xx 
                Poziom mag.: Yy 

| 

Siemanko siemanko, 

Ponownie powracam do gry, która jest dziełem szatana tym razem z paladynem na poziomie 69 z 96 dysta. Niebawem będę miał paca. Dawno nie grałem i od tamtej pory pojawiło się takie coś jak dryll bolt i ze niby ma więcej ataku od power bolta i ze to niby takie dobre bo droższe, aż 12gp kosztuje! Za sztukę! I tutaj moje pytanie:Powiedzcie proszę gdzie to z tym opłaca się expić? Jakie potworki bić żebym chociaż wyszedł na zero, bo głównie zależy mi aby wykorzystać potencjał arbalesta + pkty ataku drill boltów i wbijać szaleńcze sumy expa/h. W obecnej sytuacji nie mam wiele czasu na grę (praca, rodzina, dom) i chce aby w możliwie jak naaaajkrótszym czasie zdobyć jak naaajwięcej expa. Oczywiście jak już wbije ten 75 level i załoze arbalest na ramie bo rozumiem ze nic wcześniej poza xbowem mnie nie czeka? Proszę o możliwie jak najdokładniejsze opisy z ilością expa/h, opisy miejsca/spota/cave'a, lootem jaki mnie czeka i trudności jakie mogą napotkać paladyna przy tego typu huncie. Z góry dziękuje za poświęcony czas na przeczytanie wypociń i odpowiedzi! Pozdrowienia z Nebuli ![]() 

| 
| 
		 | 

| 
|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 21 02 2006 

Stan: Na Emeryturze 

Profesja: Master Sorcerer 

Świat: Galana 

| 

Joł prawilniaku, pykam sobie tez od czasu do czasu paladajnem i powiem ci, ze ja biegam z crystalline xboł i prismatic boltami (20gp za sztuke o zgrozo) no i expuje sobie gdzie popadnie przez gsy/hydry/hero/ancient scaraby/wyrmy i jest zawsze na + (jak zbierasz loota ofc) 

Wiecej ci nie powiem bo nigdy na powaznie nie gralem paladajnem pis 

BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!!  | 
| 
		 | 

|