|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() jako palek powinienem ci polecić distance, ale...weż sword. czemu? bo powinienes mieć dobry shieldnig, zeby sie bronić. atakwoac i tak bedziesz głównie z many ;p
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
|
![]() Wiadomo ze sword, gdy wezmiesz Dista ,bedziesz miał małe skile i zadawał małe hity, ale ja propnuje zebyś walczył Clubami!!!
Ostatnio edytowany przez Abraham2 - 29-01-2005 o 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() ale czemu ma miec słabe skille? to zależy od tego ile bedzie trenował -_- więc...żadna różnica...chyba. Bo nie jestem pewien czy skille w dist i sword lecą równo drutowi...ale powinny
![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Cytuj:
Dla sorca/druta najlepsze są cluby, bo skull staff jest lekki, a warhammer na roty dobry... swordy suxx
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Czytałeś poradnik dla maga? Jeśli nie, to przeczytaj, a jeśli tak, to popracuj nad "czytaniem ze zrozumieniem". Distance dla maga to zupełne nieporozumienie, bo
1)bez tarczy i z shieldingiem 20 będziesz dla większości potworków na 1-2 ciosy 2)spedzisz pół życia podnosząc speary tylko po to zeby mieć to 23 dista? 3)mag NIGDY nie osiągnie przyzwoitych skilli, najlepszym potworkiem jakiego będziesz bił ręcznie będzie bardzo długo rot i krasnal (chyba że grasz na starym świecie i na starcie będziesz miał jakiś wypas equipment). Jak sie dorobisz wysokiego levelu i mlvl, będziesz mógł używać broni dystansowej, ale na troche innych zasadach... ![]() Pozdrawiam
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Oczywiście że wybierz sword, a jeszcze lepiej club. W diście miałbyś tak słabe skille że nie wyrobiłbyś na strzały/bełty. Sam mam knightem 20 dista to na 1 mino guarda moze wyjść nawet ponad 40 bołtów, oczywiście z optymalnej odległości 2 kratek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() omg! to jest nawet nie logiczne lol mag wali z łuku i ucieka -.-. wiadomo ze dla druida najlepszy jest club...bo ss jest lekki itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
Chłopcze naucz się grać...
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() ej no ale moze sobie z drugim magiem trenować shielding(na pewno sie przyda...)podczas rboienia hmm'ów i gfb...co to komu przeszkadza
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Proponuje usunąć całkowicie gifa "ukoronowanej głowy" ten gif zawsze towarzyszy idiotycznym postom. Dlatego znienawidziłem tego gifa.
|
![]() |
![]() |