Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.
-->
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 29-01-2004, 17:05   #1
Użytkownik Forum

Noon-Chacko's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Olsztyn

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sunblade
Świat: Aldora
Noon-Chacko ma numer GG 6909633
Domyślny Zuromi vs. me and... me?

ISARA

więc tak... mam niemały problem i pewnie pisząc tu liczę na to, że ktoś pomoże mi z nim...

Problem ma nick Zuromi. 60lvl Palladyn. Wszystko poszło o zabawę. Robiliśmy sobie jaja z kumplami
*Sir Szczerbacz
*Lord Gofez
Sir zbudował ze strzał rakietę i podjarał jej koniec. No i jak to małe dzieci zazwyczaj robią siedzieliśmy w niej i odwalaliśmy perwe... tzn lecieliśmy gdzieś na jakiegoś marsa...
I tak odwalamy tą perwe i podbiega Zuromi z red skullem, pełna kulturka, odchodzi... po chwili wraca i zaczyna tam tę rakietę niszczyć... więc wszyscy się nieco poddenerwowaliśmy, ale dobry humorek sprzed minuty nadal nam towarzyszył.
Podbiegłem do niej i mówie, że zniszczyła naszą cudowną maszynę, i że jeżeli nie chce zginąć z moich rąk to niech zapłaci 100k. Ona na początku nie zwróciła na to uwagi i looZ... ja tak nawijam z innymi ludźmi i nagle ona podbiega i zaczyna coś chrzanić, że mam przesrane... dlaczego? bo sie cholernie przestraszyła, że chce ją zabić :O. ja looZ. ZAczynam coś kręcić, że to był tylko żart i że jestem za słaby na to żeby straszyć takie levele. Ona coś tam pieprzyć zaczęła, że nie lubi takich żartów i że mam zapłacić 5k... ja mówię, że nie, bo nie mam za co. TO ona mnie huntuje. Poszła gdzieś, ja sobie stoje przed depo i ona biegnie. Ja myślę luZik stoje dalej, ona zaczyna się czaić, staje między mną i depotem i odsuwa mnie 3 kratki dalej.... (ja stoję)... no to on BAH, BAH i mam red, długa do depo. Zaczyna coś pierniczyć, 5k or hunt... no ja mówię, że nie... podbiega jakiś Deamon Darkness (czy jak mu tam było) też z red skullem i zaczynają się bić. No to wszyscy na nią...

Wielka rozpierdcha przed AB (4 osoby poległy, czy jakoś tak) i został mój kuzyn, nachrzaniali się z pół godziny i wkońcu ona znowu do AB i na mnie... spierdoliłem do depo, kuzyn też a ona zadowolona z siebie opuściła AB. Z Gofezem się dogadała, ale ze mną nie może...

Później jak chciałem to wyprostować, to się bluzgała że jest w*****oona, bo:
1) groziłem jej huntem
2) zacząłem ją atakować (twierdzi że pierwszy)
3) poszczułem ją swoimi kolegami...

No i nie moge tego rozwiązać... plS high levele o pomoc. Pisałem już na forach tibii.com ale mało odpowiedzi... nie chcę jej zabijać, lecz jedynie protektora, który postara się jej conieco wytłumaczyć...

--> -->
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-01-2004, 20:47   #2
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2003

Bloody_Izual ma numer GG 6608391
Domyślny

Tacy ludzie albo:
-nie umieją słuchać
-nie chcą słuchać

Postaraj się jakoś jej wbić do tego łba że to żart,przekonuj twardo niekturzy high levele tego nei lubią i mogą się wkurzyc zresztą im się nie dziwie bo to też wkurzające.Najpeliej pogadaj z nią lub niech ktoś ją przekona że to żart,jak się bedzie kozaczyć to niech jej "wytłumaczą" inaczej.Nie zna się na żartach to jej sprawa,kiedys zrobiłem coś podobnego z walkorem,zaczoł się burzyc że n00b i teraz mnei zabije i zaczyna okładać z bełtów i sd jak miałem z 6 hp to powiedział:"what now you n00b now i gonna kill you" i pokazał że ma na mnie power bolta gdy miał już walnąć walnoł taki teks że niemal spadłem z krzesła:"just kidding ;D" uh i poszedł.Przy tym co tam się działo myślałem że zrobie w gacie
Bloody_Izual jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-01-2004, 21:10   #3
Buuuuu

Gremlin's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Edron

Stan: Niegrający
Imię: Sir Grali
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Domyślny

Z tego co zrozumialem ma red skull.

Na pewno sie znajda jeszcze wyzsze lvl ktore jej zechca przylozyc, a skoro ma czerwona czache to wszystko z niej wypada - po co cokolwiek tlumaczyc?

Jesli masz dosc mocnych kolegow przeciwko niej to bic i patrzyc czy rowno level jej spada.
stary 29-01-2004, 21:14   #4
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 12 2003

Domyślny

Cytuj:
Bloody_Izual
Tacy ludzie albo:
-nie umieją słuchać
-nie chcą słuchać

Postaraj się jakoś jej wbić do tego łba że to żart,przekonuj twardo niekturzy high levele tego nei lubią i mogą się wkurzyc zresztą im się nie dziwie bo to też wkurzające.Najpeliej pogadaj z nią lub niech ktoś ją przekona że to żart,jak się bedzie kozaczyć to niech jej "wytłumaczą" inaczej.Nie zna się na żartach to jej sprawa,kiedys zrobiłem coś podobnego z walkorem,zaczoł się burzyc że n00b i teraz mnei zabije i zaczyna okładać z bełtów i sd jak miałem z 6 hp to powiedział:"what now you n00b now i gonna kill you" i pokazał że ma na mnie power bolta gdy miał już walnąć walnoł taki teks że niemal spadłem z krzesła:"just kidding ;D" uh i poszedł.Przy tym co tam się działo myślałem że zrobie w gacie
Rada dobra, ja zaś w innej sprawie... czy ten walkor ma jakąś postać na Eternii? chętnie bym poznał, ma interesujące poczucie humoru
Sephiroth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-01-2004, 21:17   #5
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2003

Bloody_Izual ma numer GG 6608391
Domyślny

Nie mam pojęcia ale wtedy prawie zrobiłem w gacie bo miałem przy sobie 2 bp sd,4bp hmm i 2 bp uh i jagbym zginoł to bym się wkurzył a on sobie biegał koło thais.Tylko to było troche po wakacjach jak miałem 1 chara
Bloody_Izual jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2004, 16:21   #6
Użytkownik Forum

Noon-Chacko's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Gremlin
Z tego co zrozumialem ma red skull.

Na pewno sie znajda jeszcze wyzsze lvl ktore jej zechca przylozyc, a skoro ma czerwona czache to wszystko z niej wypada - po co cokolwiek tlumaczyc?

Jesli masz dosc mocnych kolegow przeciwko niej to bic i patrzyc czy rowno level jej spada.
na Isarze ciężko z takim koksem :rolleyes:
stary 30-01-2004, 16:35   #7
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 10 2003
Lokacja: Latchorzew

lukasbank ma numer GG 2082733
Domyślny

Mnie zabił dawno temu, jakiś 50lvl za to, że jak on to powiedział: Nie podobał mi sie twój strój.
I to właśnie są inteligentni ludzie!!!!
c) Skąd mam wiedzieć?!
d) Lubię lody
lukasbank jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2004, 17:45   #8
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Hm moze nie na temat ale...Widzialem TEN SAM temat na gery.pl...Ale jak teraz sobie porownalem wypowiedzi na obu forach to utwierdzilem sie w przekonaniu ze TIBIA.PL FORUM jest 100% lepsze!!!Tam cos slyszalem ze cie besztali za takie cos...Nie pamietam dokladnie ale reakcja na TYM forum NA PEWNO byla duzo lepsza.
LONG LIVE THE FORUM!!!

Odnosnie tej Zuromi to jak masz kolegow to zbierzcie sie i KUPA NA NIA! O ile mi wiadomo, nie ma shielding wplywu na czary-wiec niech kazdy dostanie bp SDkow (ew. hmmow), wezcie jakiegos 'blokera' ktory pojdzie pierwszy(jakis dobry knight[WYSOKI SHIELDING]), powie jej ze jest Twoim kolega i ma mu zaplacic 10k to przestaniecie ja huntowac-ona go zaatakuje, bedzie miala BIALA CZACHE i rozwalcie ja BEZ KONSEKWENCJI!!! OU JE!(bloker niech wali uhy i starajcie sie zeby nie miala czasu zbytnio zobaczyc CO TU SIE %$@!% DZIEJE Przyzwijcie jakies stworki do zwiekszenia chaosu). Po jakims czasie powinna gryzc ziemie...To looknijcie na tibia.com gdzie ona mieszka i sprowokujcie ja ponownie(obojetnie jak do nabycia sobie bialej czachy... A jak ma RED SKULL to sprawa wyglada lepiej bo nie trzeba prowokowac i wogole po smierci straci swoj zapas boltow/arrowow Wiec z kolejnym zabiciem bedziecie mieli latwiej(poczekajcie az zas bedzie miala skulla i w koncu kiedys albo sie odczepi albo ja zrookujecie>

Prosze mnie tu nie besztac za NOOBSTWO-zdaje sobie sprawe ze ten post moze byc zly(mylic sie w wielu rzeczach) ale tak ja widze ta sprawe GOOD LUCK!
stary 30-01-2004, 21:30   #9
Buuuuu

Gremlin's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Edron

Stan: Niegrający
Imię: Sir Grali
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Domyślny

re: Up
Jak o mnie chodzi to najlepsza metoda.
Jesli nie masz dosc sil zeby ja zabic/przezyc jej kolegow to wtedy kombinujesz, jesli masz dosc to bijesz az to ona zechce cie przeprosic.

Cytuj:
Mnie zabil dawno temu, jakis 50lvl za to, ze jak on to powiedzial: Nie podobal mi sie twój strój.
I to właśnie są inteligentni ludzie!!!!
Idziesz o 20 glowna ulica miasta, na laweczce siedzi 3 wygolonych panow w dresach i co mowisz jednemu z tych panow jesli ma na sobie rozowy dres z zielonymi paskami firmy Aduras?

I kogo tu nazywac inteligentem?
stary 01-02-2004, 15:46   #10
Użytkownik Forum

Druid's Avatar

Data dołączenia: 15 10 2003
Lokacja: Forgotten Realms

Wyślij wiadomość przez ICQ do Druid Druid ma numer GG 3962799 Druid ma login Tlenu GG -.- Adres Jabbera do Druid
Domyślny

Masz sprawe z głowy:
Banished: until February 8, 2004, 5:09 pm because of Too many unjustified kills.

Muahahahaha

A jeśli bedzie dalej kozaczyć jak już jej bana zdejmą to radził bym tylko rozmawiać ponieważ ona jest w bliskich kontaktach z del toro.
Zabijanie jej może się źle skończyć.
stary 02-02-2004, 18:56   #11
Użytkownik Forum

Noon-Chacko's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Druid
Masz sprawe z głowy:
Banished: until February 8, 2004, 5:09 pm because of Too many unjustified kills.

Muahahahaha

A jeśli bedzie dalej kozaczyć jak już jej bana zdejmą to radził bym tylko rozmawiać ponieważ ona jest w bliskich kontaktach z del toro.
Zabijanie jej może się źle skończyć.

Ban na 10 dni... nie satysfakcjonuje mnie to ... a kozaczyć się będzie, bo na forum się pluliśmy i powiedziała, że jak ją odbanują to mnie zrookuje ... frajerka, pacc się jej skończył ... fajnie kupie sobie specjalnie i całe życie przesiedze na edron lub darashii ... bk :rolleyes:
-->

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania