--> | --> |
|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Danayen Del'Impro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sunblade
Świat: Aldora
![]() |
![]() ISARA
więc tak... mam niemały problem i pewnie pisząc tu liczę na to, że ktoś pomoże mi z nim... Problem ma nick Zuromi. 60lvl Palladyn. Wszystko poszło o zabawę. Robiliśmy sobie jaja z kumplami *Sir Szczerbacz *Lord Gofez Sir zbudował ze strzał rakietę i podjarał jej koniec. No i jak to małe dzieci zazwyczaj robią siedzieliśmy w niej i odwalaliśmy perwe... tzn lecieliśmy gdzieś na jakiegoś marsa... I tak odwalamy tą perwe i podbiega Zuromi z red skullem, pełna kulturka, odchodzi... po chwili wraca i zaczyna tam tę rakietę niszczyć... więc wszyscy się nieco poddenerwowaliśmy, ale dobry humorek sprzed minuty nadal nam towarzyszył. Podbiegłem do niej i mówie, że zniszczyła naszą cudowną maszynę, i że jeżeli nie chce zginąć z moich rąk to niech zapłaci 100k. Ona na początku nie zwróciła na to uwagi i looZ... ja tak nawijam z innymi ludźmi i nagle ona podbiega i zaczyna coś chrzanić, że mam przesrane... dlaczego? bo sie cholernie przestraszyła, że chce ją zabić :O. ja looZ. ZAczynam coś kręcić, że to był tylko żart i że jestem za słaby na to żeby straszyć takie levele. Ona coś tam pieprzyć zaczęła, że nie lubi takich żartów i że mam zapłacić 5k... ja mówię, że nie, bo nie mam za co. TO ona mnie huntuje. Poszła gdzieś, ja sobie stoje przed depo i ona biegnie. Ja myślę luZik stoje dalej, ona zaczyna się czaić, staje między mną i depotem i odsuwa mnie 3 kratki dalej.... (ja stoję)... no to on BAH, BAH i mam red, długa do depo. Zaczyna coś pierniczyć, 5k or hunt... no ja mówię, że nie... podbiega jakiś Deamon Darkness (czy jak mu tam było) też z red skullem i zaczynają się bić. No to wszyscy na nią... Wielka rozpierdcha przed AB (4 osoby poległy, czy jakoś tak) i został mój kuzyn, nachrzaniali się z pół godziny i wkońcu ona znowu do AB i na mnie... spierdoliłem do depo, kuzyn też a ona zadowolona z siebie opuściła AB. Z Gofezem się dogadała, ale ze mną nie może... Później jak chciałem to wyprostować, to się bluzgała że jest w*****oona, bo: 1) groziłem jej huntem 2) zacząłem ją atakować (twierdzi że pierwszy) 3) poszczułem ją swoimi kolegami... No i nie moge tego rozwiązać... plS high levele o pomoc. Pisałem już na forach tibii.com ale mało odpowiedzi... nie chcę jej zabijać, lecz jedynie protektora, który postara się jej conieco wytłumaczyć...
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Tacy ludzie albo:
-nie umieją słuchać -nie chcą słuchać Postaraj się jakoś jej wbić do tego łba że to żart,przekonuj twardo niekturzy high levele tego nei lubią i mogą się wkurzyc zresztą im się nie dziwie bo to też wkurzające.Najpeliej pogadaj z nią lub niech ktoś ją przekona że to żart,jak się bedzie kozaczyć to niech jej "wytłumaczą" inaczej.Nie zna się na żartach to jej sprawa,kiedys zrobiłem coś podobnego z walkorem,zaczoł się burzyc że n00b i teraz mnei zabije i zaczyna okładać z bełtów i sd jak miałem z 6 hp to powiedział:"what now you n00b now i gonna kill you" i pokazał że ma na mnie power bolta gdy miał już walnąć walnoł taki teks że niemal spadłem z krzesła:"just kidding ;D" uh i poszedł.Przy tym co tam się działo myślałem że zrobie w gacie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Buuuuu
|
![]() Z tego co zrozumialem ma red skull.
Na pewno sie znajda jeszcze wyzsze lvl ktore jej zechca przylozyc, a skoro ma czerwona czache to wszystko z niej wypada - po co cokolwiek tlumaczyc? Jesli masz dosc mocnych kolegow przeciwko niej to bic i patrzyc czy rowno level jej spada.
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Nie mam pojęcia ale wtedy prawie zrobiłem w gacie bo miałem przy sobie 2 bp sd,4bp hmm i 2 bp uh i jagbym zginoł to bym się wkurzył a on sobie biegał koło thais.Tylko to było troche po wakacjach jak miałem 1 chara
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2003
Lokacja: Latchorzew
![]() |
![]() Mnie zabił dawno temu, jakiś 50lvl za to, że jak on to powiedział: Nie podobał mi sie twój strój.
I to właśnie są inteligentni ludzie!!!!
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Hm moze nie na temat ale...Widzialem TEN SAM temat na gery.pl...Ale jak teraz sobie porownalem wypowiedzi na obu forach to utwierdzilem sie w przekonaniu ze TIBIA.PL FORUM jest 100% lepsze!!!Tam cos slyszalem ze cie besztali za takie cos...Nie pamietam dokladnie ale reakcja na TYM forum NA PEWNO byla duzo lepsza.
LONG LIVE THE FORUM!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odnosnie tej Zuromi to jak masz kolegow to zbierzcie sie i KUPA NA NIA! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prosze mnie tu nie besztac za NOOBSTWO-zdaje sobie sprawe ze ten post moze byc zly(mylic sie w wielu rzeczach) ale tak ja widze ta sprawe ![]()
![]() |
#9 | |
Buuuuu
|
![]() re: Up
Jak o mnie chodzi to najlepsza metoda. Jesli nie masz dosc sil zeby ja zabic/przezyc jej kolegow to wtedy kombinujesz, jesli masz dosc to bijesz az to ona zechce cie przeprosic. Cytuj:
I kogo tu nazywac inteligentem?
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masz sprawe z głowy:
Banished: until February 8, 2004, 5:09 pm because of Too many unjustified kills. Muahahahaha A jeśli bedzie dalej kozaczyć jak już jej bana zdejmą to radził bym tylko rozmawiać ponieważ ona jest w bliskich kontaktach z del toro. Zabijanie jej może się źle skończyć.
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ban na 10 dni... nie satysfakcjonuje mnie to ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |