|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Widzałem te zdjęcia dosłownie 5 minut temu
![]() gratz ![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Te zdjencia co widziales to so mojego kolegi . A ja tu sowje wstawilem .
Wogule thx za thx ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: w domu
|
![]() fajny huncik tylko cos loot nie dopisal next time ide z wami =]
Ps. Aby tak dalej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() ludzie komentujcie dalej bo cos malo komenatzry
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: przed komputerem
![]() |
![]() tylko kilka ss z walki
i tak wogóle to mało tego ale może być następnym razme more pls ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() gratz, ale mam BARDZO nOObowskie pytanie... czy z 25lvl i skillami 67/66 moglbym blokowac gs'a z g-shield'em/ jesli tak, to powiedzcie szacowana liczbe uhow na jednego gs'a
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2005
|
![]() No No ładny huncik gratz......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Manhir co do skili masz bardzo dobre i lvl tesz wienc spokojnie mozesz blokowac gs a co do shieldu to trohe slaby postaraj sse kupic dragon shielda lub crown i gdzies wes 1 bp of uh na jednego gsa pujdze ci gdziess 3 uhy ale przynajmniej wes ze sobo 2 palladynuw ze skilami 60/45 co najmniej
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2005
|
![]() @Dj Bambo.
Mam pytanie odnosnie tego czy ja z kumplem( on jako bloker, ja palladyn) poradzilibysmy sobie z Gs'em?? Kumpel ma 20 lvl knighta ma tesh dragon shielda, crown armora, knight legi, bright sworda a helmet nie pamietam jaki. Skille ma cos okolo 55/54. Ja poniewaz mialm hacka mam plate-set'a dvarfen shielda i dark helmeta. Skille mam troche cienkie(51/40) ale jesli powiesz czy kumpel by wyrobil z blokowaniem to napewno nabije leprze ![]() A i drugie pytanie: Jakie mniej wiecej dostawales shooty od GS'a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Lord katuxo radzil bym wam nie isc na niego bloker zbyt slabe skile i tarcza .
Ty trohe tesz na skilami potren i sam nie dasz rady hyba ze bloker bedzie mail sporo uhuw . Natomiast hodzi o hity to byly takie od 0 do 180 cos taekigo dobry skurczybyk byl ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() jak dla mnie szkoda uhow...
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Ehh.. dragon shield mowisz? To moze pojde na dragi i przy ODROBINIE szczescia wypadnie
![]() ps:Crown raczej odpada, co o ile sie orietuje to c-shield na celescie kosztuje 30-35k a ja nigdy nie plawilem sie w hajsie ;]
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() 25lv knight blokujacy gsa to strata uh. co do lootu - czego sie spodziewaliscie? czy myslicie ze np. cos dobrego wypada z np. co 10 gsa? przyklad : na 10gsow pojdzie z ~4k kasy, a znajdziemy k-legi. Chyba troche zbyt duze zyski?
@inne odpwiedzi blokowanie gsa z g-shield to kompletna glupota. Paladynowi do bicia gs'a z blokerem shielding jest nie potrzebny ( tzn. przyda sie, bo jak by sie przezucil to moze zalozyc tarcze, ale napewno nie na tyle ze ze skillem shielda 45 moze isc, a z 30 to lepiej zeby nie szedl). @lord~ da rade bloknac, ale bedzie sie musial uhac wlasciwie po kazdym hicie gsa. a co do sskow, to srednie. Niema tam nic ciekawego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2005
|
![]() @re up: up
Przenies sie na Nova tam c shield kosztuje 8k(co najmniej ja za tyle kupilem, a teraz nie wiem bo ceny poszly w gore przez Nah'Bob-a=>>>>) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() zdjencia som spox ale bardzo mały loot...
![]() |
![]() |
![]() |