|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
![]() |
![]() Siemka!
Mam takie pytanko: Otóż,mam bardzo fajne gify i chciałam je wsadzić na forum, ale nie udaje mi się, bo maja za dużą rozdzielczość... ![]() Zatem czy możecie mi poradzić, jak można zmiejszyć rozdzielczość emblematu żeby wszedł mi na stronkę??? Próbowałam PAintem, ale jakoś mi nie wychodzi... Proszę, pomóżcie, za wszelkie porady wielkie THX. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() paintem to nic nie zrobisz,mozesz najwyzej zmniejszyc rozdzielczosc.Sprobuj jakis powazniejszych programow.Chciazby ACDsee,Photoshop i pelno innych.Sprobuj bardziej skompresowac obrazek i wtedy zapisac do gifa(stracisz na jakosci).Niestety z samym gifem nie da sie nic zrobic,musisz go troche "popsuc" to bedzie zajmowal mniej.
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Polecam program "IrfanView" swietnie sie do tego nadaje. Otwierasz w nim gifa i kikasz na IMAGE---> RESIZE IMAGE.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |