|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Zabardzo fake'owate nie jest może by było lepiej gdybyś zrobił że to pisze czcionką tibijską (odpowiednia wielkość) i jeszcze coś więcej.
@down: no niby tak ale by było widać że więcej pracy włożone bo tak w chmurkach łatwo napisać.
Z tego konta już nie korzystam bo mi się nick nie podobał (a namelocka nie dostałem ![]() Ostatnio edytowany przez Gracz Tibii - 16-02-2005 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
![]() |
![]() lolx to nie bylo na tibi tylko przed xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Nie to duzy fake ale bardzo fajny
![]() ![]()
RIDE OF METAL!!!! \../(-.-)\../ http://photobucket.com/albums/y13/Matrix13/ Moje fotki Narazie jest bardzo malo wiec nie oplaca sie wchodzic ![]() Hail JAMERA!!! ![]() ![]() Jak cos moj nick na jamerze - Masterio Matrien |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Jak dla mnie poczucie humoru denne (0/10) i wykonanie nic specjalnego (takie chmurki w w WORDzie mozna zrobic)
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pomysł 7/10
Wykonanie 2/10 Moja ogólna ocena 4/10 ale i tak może być ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Carlin and Ab'dendriel
![]() ![]() |
![]() HAHAHHA co za LOLZ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: Wrocław ( Carlin, Ab )
![]() |
![]() Buahah i to ma byc ****a fake ?? LoLz Najpierw naucz sie walic konia a potem wystawiaj cos takiego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg długi ten twuj fake niebył powiedzmy sobie szczerze
![]() Napisałeś jakiś dialog .... Zauwarz że nieletni to ogladaja ![]() ![]() ![]() A tak naprawde to: Pomysł:7\10 Wykonanie:5\10 Ocena:6\10 Włożyłeś w to troche pracy i ci nawet nienajgorzej wyszło ![]() spoX
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() w danej sytuacji zabawniejszy jest Autor tego tematu niź ten cały fake PS: Dla mnie nie ma tematów TABU wszystkie tematy warte są poruszania wyciągnijcie z tego wnioski. . . . bo co ponieQtórzy gdy spostrzegą wyraz 'sex" odrazu powierzchownie oceniają treść całego zdania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: ab'dendriel
|
![]() Buahah i to ma byc ****a fake ?? LoLz Najpierw naucz sie walic konia a potem wystawiaj cos takiego.
n00b /\. Stary taki cwaniak jesteś żę chwalisz się waleniem konia pencetką to twój problem. Mnie tam osobiscie ten fake nie podnieca. normalny jak wystkie inne. ![]() |
![]() |
![]() |