|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2005
|
![]() Mam trzy pytanka:
![]() 1. Która profesja jest najsilniejsza na lvl: a)50??? b)100??? c)150??? d)200??? 2. Dlaczego nie mogą summonować winter wolfa(ani się w niego zamienić) chociaż mam wystarczającą ilość many???Tak samo jest z innymi potworami z dwu członową nazwą. 3. Czy to prawda, że czarodziej nie musi mieć dobrych skilli, bo ważne jest żeby miał silne czary??? Czekam na odpowiedzi!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Wrescie pierwszy.
![]() 1.Wedug mnie najlepsyz na 50 lvl jest palladyn. Na 100 też. Na 150 Knight z dobrymi skillami, np. 100/100. Na 200 Sorc, bo z dobrym magic lvl moze niezle sypnac z ue np.Cachero na Calmerze. 2. Żeby summonować lub zmienic sie w potwora musisz wipsać np. Utevo res "Winter wolf lub Utevo res ina "Winter wolf 3. Magiem i druidem ciezko zrobic dobre skille zadko spotyka sie kogos powyzej 25. Mag i druid musi miec dobry mlvl i dobre czary. Ostatnio edytowany przez wofosiw - 18-02-2005 o 14:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
|
![]() I co z tego że jesteś 1 może mi ktoś do kur.wa nędzy wytłumacyzć co to znaczy "Jestem pierwszy" bo nei rozumiem!!!
@Topic: 1)Najlpeszy na lvl 50 jest Paladyn na 100 Knight na 150 też knight a na 200 sorc/druid 2)Wpisujesz utevo res ina lub utevo res ""Winter Wolf"" 3)Nie czarodziej,jest cienias w skilach ale jest najlepszy w MLVL dlatego najwięcej sorków wybierając się na hunty biorą z 2 bp hmmów bo z C-mace na ghoule nie opłaca się iść ![]()
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Cytuj:
2. Utevo res "Winter Wolf, Utevo res ina "Winter Wolf 3. Tak, sorc nie cwiczy skilli tylko mlvl <edit> Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Evul Tibian - 18-02-2005 o 14:37. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
![]() |
![]() 50; pall/sorc
100; sorc 150; sorc 200; sorc Utevo res "winter wolf / utevo res ina "winter wolf |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87