|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj awansowałem na 8 lvl, poszedłem do wyroczni, zostałem druidem. I moje pytanie: Jak mogę przyzywać potwory (summony)?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Cytuj:
Musisz zakupic odpowiedni czar.(i mlvl) Opis tego czru znajdziesz tu
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Narazie mozesz o tym zapomniec. Dobiero od 25levelu zacznie sie wymiatana twoimi sumonami.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nikt ważny
|
![]() od 25lvl bo dopiero wtedy będziesz miał dość mana na wartościowe summony
![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Buuuuu
|
![]() Na 19 mozna przylowac elf scout, na 20 mino archer, nie sa to moze jakies super summony, ale na beholdery/pojedyncze cyklopy juz mozna polowac bez HMM.
Na 24 mozesz przyzwac Ghula - przydaje sie do treningu i ... teoretycznie bicia beholderow, ale praktycznie to jest za powolny zeby z nim na co kolwiek chodzic. Potwory ktore warto summonowac (a na co ktorego to juz sobie poszukaj, bylo sporo takich tematow). Elf scout (tylko zanim mozemy mino archera) Mino Archer Fire Devil Monk Orc Berzerker Orc Leader Demon Sceleton Fire Elemental ------ Edit By Gremlin Edytowalem temat na taki ktory nikogo (wliczajac zalozyciela) nie obraza.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Lord Pirit
Gildia: Ironbeards Clan
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19/23
|
![]() Po pierwsze musisz mieć 16 magic level,
po drugie musisz mieć conajmniej jak mi się wydaje 200many, po trzecie na każdego potwora wytracasz inną ilość many więc idź chłopie expuj najpierw. Przykłady ile many musisz złóżyć na potwora: Rat-200 Minotaur Archer-395 Elf Scout-360 Monk-600 itd... 8) |
![]() |
![]() |