![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Poraz pierwszy spróbowałem umieścic filmik na serwerze, mam nadzieje pomyslnie. Jeżeli link nie zadziała to przykro mi, ale ja w tych sprawach jestem tempy i nic na to nie będę mógł poradzić = P
http://members.lycos.co.uk/slimksw91/duel.rec jeżeli to działa to comment plx ; ) film niskobudrzetowy z serii nienadzwyczajne i raczej nie ciekawe =p, to jest poprostu pruba, czy umiem juz to robic = ) , ale jeśli sie wam podoba to możecie napisać pare miłych słów = D EDIT: aha i zapomnialem wyjaśnić sytuacje ; ) a więc tak: trenowałem na rotach i wtedy babka z filmiku sie przywaliła, że ukradłem jej loot baga i zaczęła mnie gonić.Zwiałem do dp wziąłem uhy i eq, a ona odgrażała się, że mnie zabije no ale jak widać nie udało sie to jej =p Ostatnio edytowany przez Lady Vanila - 01-03-2005 o 18:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Białystok
Profesja: Royal Paladin
Świat: PA-ndoria
Poziom: 64
Skille: 82/50
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() No i babka zwiała ;]
Filmik fajny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() No poprostu GRATZ!!!!!
Udowodniłaś że niejesteś nOObem i potrafisz "pofikać" z wyższym levelem ![]() (o ile pamientam ta typa co ci groziła miała większy level ![]() Masz niezłe skile ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: W domu :P
|
![]() Świetnie jej pokazałes i za to gratz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() Zrób sobie skille po 75 załóż axe ringa i umów się z jakimś większym levelem na duel do śmierci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() hahah gratz
|
![]() |
![]() |