|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() Chciałbym powiedziec ze własnie zaczęla sie na infernie wojna Mupparnas Clan
kontra royal pkers narazie byl 1 dead You recognize Hith Pega. She was killed by Futh Danoxia. Byłem przytym jestem w gildi Mupparnas Clan nick gromdziiana postaram sie informowac na bieżąco o fragach i o zakonczenu wojny jesli zaplaca lub wruca na rook. Wojna z powodu zabica mojego uhmakera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ojczul - 03-03-2005 o 18:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() taaaaaaaa..... powiedz lepiej, ze zalozyles ten temat tylko po to, zeby sie pochwalic powodem wybuchu wojny? ze masz takie znajomosci? ale ja i tak w to nie wieze..... pamietam cie z xantery. teraz na infernie masz pewno max. 25lv (choc pewnie cos kolo 18) a twoi wyemaginowani koledzy napewno ci nie pomoga....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() pamietam cie jaks na xanterze stales pod depo i zebrales
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() a ja jakos nie pamietam........
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Master Alucard
|
![]() Mi to przypomina pewnego kolesia z mojego podwórka, który zawsze wszystkich ściemnia, bo chce udowodnić jaki to on jest męski, ważny itd. Jak macie zamiar zacząć się kłucić na forum to załatwcie to lepiej na PW...
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2005
Lokacja: Edron
|
![]() JEJE wielka wojna -.- chmara 20 levelowcow walczy z paroma 10 levelowcami (lol). Ta wojna pewnie zawazy o losach inferny (lol) :D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() i co z tego ze nie super hiper wazne nie kazdy temat musi decydowac o losach tibi
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
|
![]() nie nawidzę graczy którzy polują na runy...
sam 2 razy tak dednąłem (nigdy nie byłem afk, ale trudno się obronić jak lecą na głowę 3 SD ![]() nie ważne czy mają 8 czy 50 level... tak czy siak to kawał s****ysyństwa... @down absolutnie nic... a tak poza tym, to koniec wojny???! i chyba Twoja postać nie jest obecnie w żadnej gildii (albo mi się coś przewidziało)... Ostatnio edytowany przez dobry barbarzyńca - 09-03-2005 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() babazynca co twu post wnosi to tematu?