|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2005
|
![]() siemka niewiem czy to odpowiedni dzial jesli nie to prosze o usuniecie tego tematu nie obraz sie mam problem poniweasz jestem knightem na arcani nigdy nie gralem ta profesja zawsze byl mag i chodzi mi o moje skille mam 9 lv i skille po 40 czy one sa dobre ? jak na swiat i ten czas bo niewiem cvzyn a kazdym swiecie skille tak samo leca to tez chcialbym sie dowiedziec sory jesli kogos wkurzyem moimi glupimi i noobowskimi pytaniami pozdrawiam ;]
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
|
![]() No tak pytanie jest rzeczywiście głupie ale ci powiem każdy ma takie skile jakie uważa za wystarczające.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() Na 9lvlu skille po 40 NARAZIE wystarczą ale o 12lvla bierz się do pracy i rób 55/55. Na każdym świecie skille "lecą" tak samo.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Na każdym świecie skille rosną tak samo. 40/40 na 9 lvl'u to nie jest źle, ale radze zrobić coś koło 75/75 i do 30+ lvl'a nie trenować (ja tak właśnie robie). Myśle że mógłbyś znałeść odpowiedź w przyklejonych tematach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: W pokoju :)
Stan: Na emeryturze
Imię: Nexoriu
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 96
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() na kazdym serwie leca tak samo skile masz wystarczajce skile wez zrob 20 lvl idz na deserta i poskiluj do 60+/60+
|
![]() |
![]() |