|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Siemka Jestem Kamil i tak se pomyślałem aby zrobić pallka walącego z miecza ale niewiem czy dobrze robie bo atak wolno rosnie
![]() ![]() ![]() Poland Rullez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez 5336115 - 09-03-2005 o 00:04. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() To twoja sprawa, jak nie umiesz zdecydowac to rzuc moneta. Palek jest stworzony do dista, aby miec dobre 'sword fight' musisz miec od cholery czasu i nie lada cierpliwosc.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Tarnów/Koszyce Wielkie
Profesja: Druid
![]() |
![]() Ja Tam wole dista na twoim miejscu ćwiczyc Bo coto za Palek z mieczem ?
![]() a ty zrób jak chcesz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() palem gdybys np. dojechal do 30sword, to w tym czasie mogl bys zrobic 40-50 distance..... dlatego nie oplaca sie trenic sworda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2005
Lokacja: Brazil
Stan: Na emeryturze
Imię: Eternal Oblivion
Profesja: Elite Knight
Gildia: masterzy
Świat: Amera
Poziom: 275
Skille: 114/110
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() ja tam mam palladyna na 8 lvl niestety bo mnie juz kilka razy zabili mam niestety 1 mlvl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Aleksandrów Kujawski
![]() |
![]() Chcesz grać mieczem graj knightem ;/ proste
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: a ja gdzieś mieszkam?
![]() |
![]() Drogi Kamilu radzę ci byś nie ćwiczył sworda paladynem tylko dista w przeciwnym razie będziesz uchodził za nooba na swoim serwie (aehueaheauhu) a shilda możesz ćwiczyć jak trenujesz dista
![]() PS Jak tak bardzo chcesz ćwiczyć sworda graj knightem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Ostatnio edytowany przez Averus - 29-07-2009 o 00:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() ja tam olevam co muwiom inni i zrobilem paladyna walczącego swordem skill 35/45
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: Wrocław moje miasto...
![]() |
![]() Cytuj:
Zły pomysł ,dragonslayer 150 pallek z antici żeby shield mu skakał chodzi sobie z magic swordem ,a ma 60 sworda ...słabo sword ,club i axe skaczą u palla...
Name : Breathe Thunder World : Libera Level : 8 Skills : 50/50 Mlvl : 3 Gram teraz na Liberze... Libera roX~~!! ![]() Ostatnio edytowany przez Uciulany Gecik - 10-03-2005 o 17:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2005
|
![]() LOL niegdy nie widzialem paladyna ktory wali mieczem chyba ze mojego kolegi
(nooba) ktoremu tlumaczylem pol godz. ze lepiej palkowi rosnie distans i posluchal mnie (zrobil dobrze) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2005
|
![]() Ej kamil nie obraz sie ale nie wiedzialem ze masz 20 lvl no i wiesz ekhem ze to sa bardzo ciekie skile jak na ten lvl to ja na 13 lvl mialem 44 dista i 34 shielda.
PS: Moje skile sa ciekie ale twoje jeszcze bardziej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Może sie zdziwicie ale ja moim pallem mam juz 55/53 w clubach (dluzej od knighta ale zawsze cos) i dzieki temu jestesm "magiem bitewnym" i trenowanie pallem broni typu axe, sword jest dobrym pomyslem a patrzac na wasze posty widac ze wogole sie nie znacie -.-
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
lol! wlasnie tak mowia nooby. "ja wiem lepiej, tak sie powino robic, co z tego ze gracie w tibie dluzej i macie wieksze lvle, ja wiem lepiej!" jakiegos skilla do walki w zwarciu mozna potrenic, przyda sie to przy blokowaniu, lub gdy nie bedzie kasy, ale napewno nie do skilla 50 bo to strata czasu, max do 30-35, wtedy nie staje sie to nasza normalna bron tylko okazjonalna, normalnie uzywamy kuszy/luku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Mikołajki Pom.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sim-pogromca
Profesja: Druid
Świat: Valoria
Poziom: 19
Skille: 19/21
Poziom mag.: 33
![]() |
![]() Jak se chcesz walic swordem to se knighta zrób!!! Pal jest stworzony do dysta a ty chcesz to zmienć!!!
Tylko nooby tak robią. jak nie chcesz byc zjechany, to usuń ten temat!! ![]() Ostatnio edytowany przez Szymon ziom - 11-03-2005 o 17:25. Powód: Błąd ortograficzny |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
![]() |
![]() rzadko pisze na forum, wole czytac, ale jak widze takie kretynizmy jak ludzie pisza to zdarza mi sie napisac.
wy ludzie nei wiecie o czym mowicie (ci co mowia ze trening sworda u palla to strata czasu). popatrzcie na taka sytuacje. macie sobie palka 100 lvl, zalozmy ze 92/75. idziecie na anni i nie wiecie co wziac bo wszystko badziewie dla palladyna jest. bierzecie s axe. zaczynacie trening axe. robicie gdzies tak 65 skila i patrzcie teraz. bije was jakis knight, ktory na bank jest od was szybszy. wiec wy zakladacie tarcze, s axe, full def, stajecie w miejscu i ***iecie go z sd. knight jest wielce zdziwiony bo cos was slabo trafia, a wy go niezle jedziecie z runek. taka sytuacja zdarzyla sie naprawde (no podobna, jak pewien knight wielce sie zdziwil kiedy podszedl do niego palek i zaczal go ***ac za 70 bo bil z gsa). podczas treningu do skila 65 w axe podtrenujecie sobie shielda. idac na jakiegos hunta dalej lapiecie za kusze i strzelacie sobie normalnie, jak macie duzo cierpliwosci robicie 100 disata i dalej wracacie do axe. w ten sposob macie cos na wzor slabszego knighta z 15mlvl, strzelajacego z sd i majacego sporego defa. nie jest to calkiem nietrafiony pomysl, wrecz przeciwnie. ci ludzie ktorzy od razu wygwizdali tego kolesia poprostu nie do konca to przemysleli. narazie malo prawdopodobne zeby ten koles doszedl do sova, ale trzeba myslec przyszlosciowo ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
pall na annhi, zalozmy ze gdzies 110lv(wczesniej to raczej ciezko). knight, zeby bylo widac roznice w poruszaniu sie, to gdzies 130lv. wiec teraz to, ze ktos dojdzie do tego 110lv jest bardzo malo prawdopodobne to, ze bedzie chcial go bic 130lv+ jest jeszcze mniej prawdopodobne pozatym, moze stosowac sztuczki pozwalajace mu wyprzedzic na chwile knighta, jak np. przejscie pomiedzy drzewkami, przez ktore trzeba przejsc na ukos, albo zchodzenie/wchodzenie po schodach, stosowanie m walla. pozatym co lepsze zrobic se ultra skill dista i bez sworda, sprzedac sova, zakupic se za to tyle boltow, ze starczy nam jeszcze na dluuuuuuugo. bardzo dobre skille dista, srednie sworda, sov w plecaku. sword przydaje sie palowi naprawde sporadycznie, na tyle sporadycznie ze nei oplaca sie wydawac kasy na swordy ani trenic skilla, a juz napewno nie na jakims slabym lv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
![]() |
![]() ale uwierz mi ze taki myk naprawde przydatny jest. ja bym za chiny nie sprzedal swojego sca nawet jakbym byl palkiem. to poprostu jest item ktory sie albo ma raz na zawsze albo nigdy. palek moze zrobic z niego uzytek, wystarczy chciec. zrobic 70 skila w swordzie, miec jakies 90 w shieldzie i jestescie chodzacym knightem z sdkami - tak upragnionym przez wiekszosc tibijczykow grajacych knightami. naw przy skilu 70 bron 50 atk nadaje sie do ciupania ludzi z dosc dobrym skutkiem. a sytuacja jaka przedstawiles, o malo prawdopodobnym sciganiu palka 110 przez knighta 130 jest w rzeczywistosci bardzo prawdopodobna. wystarczy tylko jakas "mala" wojenka.
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
|
![]() Niech każdy robi jak chce...
Jak chce mieć palka walczącego mieczami/młotami/toporami to niech taką postać robi.... ![]() To jest TYLKO gra.... Stworzona dla przyjemności.... Jeżeli ktoś lubi czary i walkę wręcz to niech gra palkiem i trenuje "zwykłe" bronie i magię.... Nie mówcie że to jest szczyt głupoty... bo to nie jest szczyt głupoty, tylko zwykłe granie <tak jak sie komu podoba> Co z tego że dist znacznie szybciej rośnie niż inne... ![]() Ważna jest przyjemność z gry.... A jeżeli tej osobie się znudzi to zacznie grać od nowa - "po staremu ![]() Nie narzucajcie komuś jak ma grać !!! <to że palek szybciej skiluje w diście nie oznacza że nie może używać "zwykłych" broni, osobiście nie uważam takich ludzi za nooby/noby/nuby/newbie/itp> ps.Dotyczy to wszystkich profesji.....<trochę to głupie ale każdy gra tak jak lubi ![]() Ostatnio edytowany przez dobry barbarzyńca - 11-03-2005 o 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Wiecie co a ja uważam że Pallek ze Swordem to coś fajnego. Shielding leci dosyc szybko, sword wystarczy odrobinka cierpliwosci, a potem wyobrazcie sobie jaka to bedzie rzeź
![]() ![]() ![]() @dobry barbarzyńca: Popieram. @Szymon Ziom: Tylko nOOby wyzywają za pytania i piszą takie pierdoły. |
![]() |