|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() NOWA WERSJA PROGRAMU! 1.1
Jeśli interesuje cie szybkość chodzenia twojej postaci, to... Napisałem program, kóry oblicza: - SZYBKOŚĆ POSTACI NA DANYM POZIOMIE (I Z DANYM "PRZYSPIESZAJĄCYM" EQ) - PORÓWNUJE JĄ DO SZYBKOŚCI POSTACI NA INNYM POZIOMIE - PORÓWNUJE JĄ DO SZYBKOŚCI DOWOLNEJ KREATURY Koniec z pytaniami typu "Czy GS mnie dogoni?". Zapraszam do ściągania, komentowania i raportowania błędów!! Adres pliku: http://members.lycos.co.uk/maxrazel/TibiaSpeed***** (archiwum RAR, 170KB, prawy przycisk myszki na linku i "zapisz element docelowy jako...", link prowadzi przez skrypt naliczający ilość kliknięć) Ostatnio edytowany przez Razel - 11-03-2005 o 15:05. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Świebodzin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Lulas
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Virtue Academy
Świat: Iridia
Poziom: 68
![]() |
![]() GRATZ!!!
Dobra robota! =] Ostatnio edytowany przez Lul@s - 09-03-2005 o 09:55. |
![]() |
![]() |
#3 |
The Witcher
|
![]() Nie chce wzbudzać paniki ani straszyć. Radze jednak uważać z plikami tego typu tym bardziej od uzytkownika, który dopiero wczoraj zarejestrował się na forum. Najlepiej sprawdźcie plik zanim go uruchomicie.
Ja nie będę go ściągał ani sprawdzał gdyż taki kalkulator nie jest mi zupełnie do nieczego potrzebny gdyż GSowi uciekne i bez kalkulatora ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() [EDIT}
CZYTAĆ CZYTAĆ CZYTAĆ CZYTAĆ CZYTAĆ to nie jest keylogger.zaufałem gościowi,ściągnąłem i jest.fajne,dobrze zrobione,polsko-angielsko ![]() Ostatnio edytowany przez heliwurab - 09-03-2005 o 16:54. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() hehe nie, spokojnie, keylogger to nie jest (nie chcę i nie potrafię tych gówien robić). To jest mały programik wykonany w Delphi7. I tak piszę już wersję 1.1, jeszcze dzisiaj powinna być dostępna.
A admin dokładnie wczoraj usunął mój temat... ![]() pebe83 : możesz się porównać także np. z Behemothem! I z postacią na dowolnym poziomie! Oczywiście, rozumiem obaw highleveli... Ale początki TIBICam były zapewne podobne... |
![]() |
![]() |
#6 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
![]() Coz.... Swiezo zarejestrowany uzytkownik w swoim pierwszym poscie umieszcza link do wlasnoreczniego zrobionego programu. Chyba nie musze tlumaczyc, jak podejrzanie to wyglada? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ahh... oczywiście! Moderator!
No faktycznie, postąpił bym pewnie podobnie ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Z domu xD
|
![]() Czyli to jest keylogger czy nie. Bo niewiem czy sciagnac.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 121
Skille: 89/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Zapewniam cie ze nie ma keyloggera! Kapitalny program, szkoda ze tak pozno ktos zrobil taki program... Wielkie gratz dla ciebie! wiecej takich programow hue hue
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() Albo czegos nie qmam albo cos z***alem
wyszlo mi ze 17lev ma speeda: 252 a demon ma speeda: 240 na 17 levq jestes szybszy od demona... mozliwe ze prawda... ale zdawalo mis ie ze demon szybciutki jest :> |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Świetny programik, tylko skad wiedziales jaką szybkość dodają BoHy, Time ring i czary, bo to troche ciezko sprawdzic w grze?
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() słuchajcie, ja tyle nie wiem
wszystko czerpałem ze stron http://www.tibianews.net/article.asp?id=291 i http://www.tibianews.net/article.asp?id=297 jeśli wyniucham (lub ktoś inny) w sieci szybkość demona, to poprawię ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Z nienacka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Carb~
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Death Squad
Świat: Aldora
Poziom: 30+
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() A mi sie nie chce rozpakowac bo jakis blad w WinRarze wyskakuje
![]()
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() Nie jestem pewien, i jak coś źle mówie to PRZEPRASZAM, ale wydaje mi się, że autor tematu podkradł komuś ten programik, ponieważ ja go ściągnołem właśnie z tibii.pl jakieś 2 miesiące temu...
Chyba, że to właśnie ty go wtedy wstawiłeś na forum (nie pamiętam nicku kolesia który go dał) więc jeśli tak było to sorry !
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() Pisze ze na 47 lvlku majac bohy jestem RÓWNY gsowi z haste, jednak to sie nie sprawdza...
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Niegrający
|
![]() widziałem tą stronę i przyznam ,że nie ma w tym pliku keyloggerów
tak ogólnie to program jest fajny i dość prosty |
![]() |