|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() ja widziałem na filmach,że najlepiej jest w "teatrze".jest taki pusty pokój,nic tam nie ma.zobacz na mapie na tibi.pl bo nie umiem ci tego pokazać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2005
|
![]() Zgadza sie teatr jest najlepszy na ślub
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Master of Shadows - 11-03-2005 o 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Budka Z piwem
![]() |
![]() Teatr jest dobry, ab humm.. kolo wejscia do hg? tylko ze tam ciemno jest
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Cytuj:
@topic: polecam teatr. Ale i tak mimo wszystko najlepszy jest gildhouse (jeśli takowy posiadasz). Nikt ci nie wejdzie i nie pozżera jedzenia ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
|
![]() ślub??! lol
jak chcesz się w to "pobawić" to Teatr jest chyba najlepszy... <bez obrazy - śluby w grze trochę mnie śmieszą... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2004
![]() ![]() |
![]() Moze cie smieszyc, ale jak ktso kogos naprawde lubi to czemu nie?
Chyba ze ktos sie zeni dla kasy ![]() Ostatnio edytowany przez Grzechu - 11-03-2005 o 21:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Fallen Angel
|
![]() Slub mozesz zrobic gdzie ci zywnie podoba, nawet na spawnie demonow. Osobiscie carlin nie polecam, lazi mnostwo noobow i niszczy dekoracje, wyzera jedzenie itp. Jak masz gildie najlepiej w gh.
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Siemiatycze
![]() |
![]() Moim zdaniem teatrzyk
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() Wszstcy pisza ze teatr
![]() Moim zdaniem bibioteka mogla byc dobra ( w carlin ... ) (oooo w thais jest fajna swiatyniua ) ale bedzie duzo noobow na pewno ![]() Teatr nie wiem czemu ma bycv taki super ![]() Co do gh to raczej nie nie jetsem w gidli ani nie znam ![]() Co do domku calkiem fajny pomysl tylko nie mam pacca ![]() ![]() Dziekuje wam szwytkim jak jeszcze macie jakis pomysl to piszice moze cos sie przyda ![]() Ostatnio edytowany przez Grzechu - 12-03-2005 o 17:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() A czemu sie tak uparles na Carlin, jest przeciez duzo wiecej lepszych miejsc niz Teatr. Co do domku to musialby byc naprawde duzy, chyba ze robisz slub na 3 osoby
![]() Polecam nietypowe miejsca, takie jak: zamek kolo Ab na samej gorze [ale tam trzeba pokonac pare potworkow], zamek na Foldzie/Wedze/Senji [juz nie pamietam, ale na jednej z nich jest zameczek], na Amazon Campie. Jak cos jeszcze wymysle to zedytuje posta, ale pomysl sam, to nie boli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() Słyszałem kiedyś,że pacca można kupic za 150 k w Tbii, a pozniej gdzies czytalem ze nie a teraz ktoś mi powiedział ze za 40k wiec ja juz nie wiem czy sie da czy nie czy to oszustwo.
Wiec jak ktoś wie, ale na pewno, nie ze kolega kolegi tak powiedział, czy sie da czy to prosze o odpowiedz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
Omg, po pierwsze: Tibia Rulez. Kupowanie Pacc za pieniazki w Tibii jest nielegalne, za to sie banuje! Po drugie: nastepny naiwny ktory sadzi ze bedzie mial Pacc jak da komus 40k...Idiotyzm, ale po prawdzie to ja tez sie tak kiedys zalatwilem - bylem mlodszy i glupszy ![]() Nie kupuj od tej osoby najlpiej powiedz to GMowi ze on sprzedaje, dostanie bana chlopak... EDIT: Yyyy...zle wyczules, i upewniles sie, nie kupuj ![]() Ostatnio edytowany przez sir Tifejo - 14-03-2005 o 18:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() ej wyczulem w twoim tonie ze mi jedziesz po nobach a jasie pytam tylko !
WTak myślałem ale chcailem sie upewnić .... |
![]() |
![]() |