--> | --> |
|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Nie wiem czy to Cipsofty sie bawią czy to może jakieś błedy w grze ale co jakis czasz zauwazam ze z nieba spadaja rozne rzeczy... kiedy jeszcze bylem w rockgardzie spadaly pieniadze i wszyscy zbierali przez okolo 30 min. wczoraj bylem na samej gorze dp w Carlinie kiedy zaczęły spadać bp. Sam uzbieralem 18 bp!!! W niektórych byly jakies malo wartosciowe rzeczy... ale teraz mam kolekcje bp w roznych kolorach... czy wy sie kiedys spotkaliscie z czyms takim??
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Miałem inny przypadek
![]() Wchodze na pohu do dziury z dragonem. Bije go, ok ma już żulte hp, a tu nagle jakiś błąd i wyłączyła się tibia. Zacząłem się trzęść, no ale wszedłem, zabiłem dragona, i jak chciałem wyjść z dziury to znowu bląd i kick. Po zalogowaniu wyszedłem i wszedłem jeszcze raz i znowu to samo!!!! Ostrzegam nie chodzcie tam na dragona (do tej dziury) bo jeszcze was wywali i ded!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Podaj jeszcze server na którym Cipy obdarzają ludzi presentami bo na danubi nic takiego niebyło
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Kiedys ktos o tym napisal, jest taka zabawa, ze sie bierze mnostwo ryb, albo zlotych mone ti rzuca pojedynczo, tak aby zlecial sie tlum i potem robi sie blokada depo albo rynku na rooku
![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2003
![]() |
![]() Hmmm....a moze co do tych spadajacych rzeczy to ktos je rzucał,przeciez nie widac skad one leca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nikt ważny
|
![]() hmmm bardzo ciekawa sprawa... ale neistety UP userzy podali bardzo prawdopodobną wersję wydarzeń
![]() ![]() ale muszę przyznać ciekawie zinterpretowałeśte dwa wydarzenia ![]() ![]() ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() To musiałoby być jakieś wielkie świeto dla cip'ów jeśli rzucali kasą z nieba ,ale tak bez powodu to nigdy ,przenigdy by tego nie zrobili :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Pewnie ktos hakowal akurat postac i mu to bylo niepotrzebne i wywalil.
Ja kidys na rooku wziolem pusty bag i zaczolem go przesowac jakby byl to lootbag. Oczywiscie caly rynaczek sie zlecial i wszyscy go przesowali. Dolecieli az do młyna a ja mialem do dyspozycji obiego bez kolejki ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() Sam dwa razy rzucałem kasą i łukami po depo
![]() ![]() Manowar Do'Urden, jeszcze Valoria "PKK, Thiefkilling... yeeaaaah ![]() |
![]() |
![]() |