|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
|
![]() Ostatnio rozpoczalem gre w tibie i jestem newbie ale prauje nad soba i chcialbym wiedziec jak sie atakuje innych graczy bo jak probuje zaatakowac pojawia sie napis "turn secure mode off if you really want to attack anmarked players" pomozcie mi z tym tylko prosze nie smiejcie sie bo ja jestem newbie
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tam gdzie masz ekwipunek po prawej stronie masz taka biala ikonke przypominajaca reke.Naciśnij na nią i ona stanie sie czerwona .Wtedy będziesz mógł zaatakować człowieka.
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
|
![]() Dzieki teraz juz wiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Tak jak wyżej, lecz jeżeli masz mały lvl(?), to nie opłaca ci się "zabijać" a raczej próbować zabić innych bo jeżeli masz 8 lvl to w około 95% przypadków inni zabiją ciebie. Jeżeli grasz na świecie Non Pvp to nie da się zabijać innych i nie pomoże żaden "Secure Mode Off".