![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Gdzies w czasoprzestrzeni
Stan: Na emeryturze
![]() ![]() |
![]() Więc tak... mianowice ile tam jest potworuw,bo na stronie wyczytalem tylko 4 :/
i moze ktos mi jeszcze powie czemu mail mi odnich nie prszychodzi czekalem calą noc na niego bo gra może być fajna ;]
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() załóż se konto na interi a jeśli tam masz to wylacz anty-spam bo na wp przez teen walony anti-spam nic nie dochodzi :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() niech se kurde założy na Republice (onet) ... tam jest chyba najlepiej (narazie 100/100 doszło mi maili).
Pozatym INTERIA SUX. A po 3 ... nie pamiętam co to za gra... zara oblukam i zedytuje... po 4 więcej potworów, to tylko wycinka. EDIT: po screenach wygląda znacznie gorzej od tibii (tibia = shit ... więc ... ). Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 21-03-2005 o 16:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Gdzies w czasoprzestrzeni
Stan: Na emeryturze
![]() ![]() |
![]() ^^ to se zagraj a nie oceniasz po ssach -.-'' gra nie ma takiej grywalnosci jak tibia ale i tak jest dobra
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() gra jest dosyc nudna i ma duzo gorsza grywalnosc od tibii...:/ nie ma co grac...;/
@topic: 4potworki sa na n00b island (cos takiego jak u nas rookgaard...)
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Potworów jest sporo, dobrym tego przykładem jest patrzenie się od jakich potworów giną ludzie. W całej grze nie podoba mi się dziwny system resp'a potworów np. jest miejsce gdzie ciągle są 4 orci, jak je zabijesz wystarczy, że wyjdziesz poza ekran i znowu wejdziesz, a one będa od nowa. Zdarza się tam, że ktoś bije się z powietrzem bo tylko on widzi orci które bije. Takich miejsc jest napewno dużo więcej bo sam niektóre odkryłem.
Ps: uważaj co piszesz na głownym chacie, bo baaardzo łatwo trafić za to do "więzienia". Ja musiałem gadać z GM żeby mnie uwolnił.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Hmm...Osobiście ta gra mi się podoba