![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdzie moge znaleźć sword ringa ? Jesli jest w jakimś potwrze to prosze powiedzieć jakim jak qeust to nic tylko ze w qeuscie ( zeby sie ni posypały upomnienia
![]() Szukałem w dziale potwry ale nie znalazłem. Mogłem coś przeoczyć więc sry :rolleyes: Edit : coś sie ze mna złego dzisiaj dzieje . Może te pączki . Przepraszam moderatorów i prosze o umieszczenie mojego tematu w dziale przedmioty. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2004
![]() |
![]() Sword ringi można znaleść w orcach liderach które natomiast można znaleść w okoliach fortecy orków naprzykład
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Dopowiem jeszcze że można znaleść lidera też na pohu, mniej rysykując dedem, ponieważ tam są jeszcze 2 zerki.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Sword ringi wypadaja jeszcze z cyckow.
![]() |
#5 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nieprawda. Z cyckow wypadaja clubringi. Swordringi tylko z liderow (kiedys wypadaly tez z zerkow, nie wiem czy jeszcze z nich wypadaja, osobiscie zadnego nie znalazlem w zerku).
Z zerkow napewno nie - za latwo sie zabijalo zerka a loot byl za dobry (sword ring).Zauwaz tez ze zerk uzywa halabardy - to napewno nie sword & double axe -110% nie sword.A lider jakby nie patrzec uzywa katany i throwing knifes (wiem wiem ze tk to distance weapon ale knify to sword jakos mozna usprawiedliwic) ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Myslalem ze wypadaja z cyckow ale widac ze sie pomylilem. Kolega sie ostatnio chwalil ze wypadl mu swordring z cycka, dlatego napisalem ze wypadaja. Przynajmniej wiem ze mi walki wkrecal
![]()
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
![]() |
![]() Znam jeszcze qest alenic wiecej neipowiem żey sie upomnienia nie posypaly 8)
|
![]() |
![]() |