|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: Mysłowice
![]() |
![]() ![]() Mam Problem z Załączeniem Tibi... a Stało sie to potym jak mój braz zainstalował na nowo windowsa i potem sobie chciałem wlonczyć tibie i sie nie da : tzn : Klikam na Ikonke 2 razy pojawia sie klepsydra ( to znaczy ze czyta ) pochwili powinno pojawic sie okienko z tibią ale sie nie pojawia i klepsydra znika :/ a jak klikne na CTRL + ALT + DEL to tibia jest tak jakby włonczona :/ Prosze o Pomoc z góry Thx ![]() EDIT: Reinstalowałem tibie juz Durzo Razy Prubowałem Puścić Przez MC ale Nawet to sie nie chce uruchomic ;/ Ostatnio edytowany przez Dragon'Rage - 26-03-2005 o 14:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Poziom: 9
Skille: 64
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() po 1 antyvir + firewall.
jeśli jesteś po formacie to może daj do zainstalowania sterowniki do grafiki? zainstaluj na innym dysku tibie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Korzystając z okazji tematu ja także mam problem z Tibią...a mianowicie zrobiłem formata i włanczam tibie jak gdyby nigdy nic...co się okazuje kiedy zamkne Tibie i włącze ponownie wyskakuje mi nieprawidłowa operacja co z tym zrobić żebym nie musiał robić restarta po każdym korzystaniu z Tibi.
P.S. próbowałem przeinstalować tibie to samo....HELP ME....aha i nie mowcie abym nie wylanczal Tibi albo cały czas w nią grał. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() ojjj.... sprawdz czy wirow nie masz...