|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- ![]() ![]() -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- - Topory (jestem troszeczkę bardziej oryginalny od większości, praktycznie nie rysuje mieczy ![]() ------------------ Magiczny Topór: ![]() ------ Topór Barbarzyńcy: ![]() ------ Tibijski Stonecutter w moim wydaniu: ![]() ------------------ - Inne ![]() ------------------ Hełm Garnczkowy: ![]() ------ Różdzka z hebanu (nie wiem czemu tak ją nazwałem.. jakoś się nasunęło ![]() ![]() ![]() ------ Pergamin: ![]() ------ Mapa: ![]() ------ Kolczuga (zlecenie): ![]() Młot lucerański: ![]() Różdzka lasów (n/c): ![]() Berdysz : ![]() ------------------ COMMENT PLEASE Edity: - 01.04.2005-2 grafiki mapka i poprawiona rozdzka - 02.04.2005-1 grafika - kolczuga na zlecenie (helm w drodze) - 01.07.2005 - 2 grafiki - przypomnialem sobie o tibia.pl ;-)
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Tyriade - 02-07-2005 o 17:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i z chęcią przyjmę jakies zlecenia. czasami brak mi pomyslów
![]()
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() heh.. fajne.. podoba mnie sie. Najbardziej mi sie podoba topór barbarzyńcy. Jakim programem to robiles?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: zapomnialem :P
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: nie ma
Świat: Harmonia
|
![]() no coz bardzo ladne prace fajny ten helm
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Piękne!
![]() Poproszę o kolczugę (zbroję + nogawice, jeżeli masz czas i chęci, to może być i hełm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() nie chodzi mi o prace, tylko o podpis
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() limenu
![]() ![]() kolczuga i helm w drodze (nie mam talentu do nogawic)
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Top: Ładne, owszem. Różdżka chyba da best. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() różdżka racja. best.
radze poprawić hełm. Ten krzyż na masce, idzie za daleko! one były znacznie węższe. skróć jego ramiona, tak żeby maksymalnie kończyły się za mniejszym krzyżem. Ps. taka grafika już mnie nie interesuje, ale twoje są spoox. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Em co do podpisu twórcy topicu, to Amerigo coś tam płynoł z Kolumbem i on opisał brzegi Ameryki...a nie ją odkrył (tak nam histeryczka gadała o ile sie nie myle
![]() Topic: Magic Axe najładniejszy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() dodaje 2 grafiki: poprawiona rozdzka i mapa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() bumpnę =)
Kolczuga na zlecenie ![]() ![]() Czekam na inne zlecenia. Z chęcią wyzwania ;] (tylko prosze bez postaci i potworow bo te rzeczy mi nie wychodzą :-) )
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Tyriade - 02-04-2005 o 11:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Młot lucerański (szkic, nie szkic :-):
![]() Różdzka lasów (n/c): ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Tyriade powrócił
![]() Grafiki sam nie wiem... niby ładne, ale mało czytelne. Młot to jeszcze jakoś, ale ta róźdzka wcale nie przypomina mi róźdzki. Na przyszłość troche bardziej wyraźnie rób. ![]() @Down: Teraz wszystko widać. Odrazu lepiej ![]() Ostatnio edytowany przez Majines - 02-07-2005 o 14:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powrócił
![]() Bardziej wyrazny młot: (szkic) ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() comment please
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Bardzo ladne, tylko czy tylko mi sie wydaje ze te rzeczy po pokolorowaniu, wycieniowaniu, itd., itp. sa jakies zamazane?
Zrob mi water boots
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Za lasami i górami.
Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Azura
Poziom: 10
Skille: 17/18
![]() |