|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() nie wiem jaką broń wybrać dla mojego knighta??cluby odpadają bo są slabe,wiekszość axe są dwuręczne a wiec zmniejsza to def. a swordy wydają mi sie najlepsze mają dużo obrony i dość dużo atk. Kumple odradzali mi swordy bo mówili że są bardzo drogie. dla mnie zależy tylko na jakości. plixxxx pomóżcie!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() ja osobiście polecam ci swordy,chociaz są drogie.Swordy zachowują równowage pomiedzy atk a def.Mozesz tez walczyc axami,ale axy mają baardzo malo defa.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Swordy wg. mnie rulez. Co do cen to nie sa az takie drogie... Kiedys gostek na pacerze sprzedawal gianta za 20k xD .
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() ej andrzej_15 ale napisz na jakim ty swiecie grasz?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2005
|
![]() Ten temat sporo razy wracał wystarczy poszukać
![]() @topic Skoro zależy ci na jakości to chyba oczywiste że swordy ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() I tu widze .... coś co nie powinno być, chodzi mi o takie pytania... jaka broń itp.
To zależy od was, np. Mnie to nie obchodzi że coś ma większy ATK a coś innego DEF. JA tam uznaje raczej "kto co lubi powinien brać" (jak to jeden mądry mędrzec powiedział) . Ja lubie Topory (i nawet w tibii są Najlepsze dla mnie - Stonecutter plx ). Lubisz grać jako Barbarzyńca ? Graj Toporami lub Młotami Lubisz grać jako doskonały obrońca swego rodzimego miasta? Graj Młotami i Mieczami Lubisz grać jako cichy wojownik, graj Mieczami Lubisz grać jako krasnolud ? Graj Toprami lub Mlotami..... Tylko taki sposób dobierania lubie ! I taki powinien być. Według mnie powinni usunąć tą jednolitość broni (czemu wszystkie mają taki sam atak ? Np. Longswordy....takie same). Wogule Statsy powinny chodzić (nawet w najlepszych mieczach, młotach i toporach) 0-100 !!!!!!! |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() Sword, zarób parę platynek i sobie kup fire sword
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Badz oryginalny wybierz luk albo najlepiej szpadel. Miej w dupie zdanie kolegow, jak bedziesz kiedys szukal zony to tez bedziesz kolegow o zdanie pytal?
Taak, i to juz koniec tez smiesznej dyskusji.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. Ostatnio edytowany przez Magus - 20-04-2005 o 15:01. |
![]() |