|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() przepraszam, ze nie wyslalem na priva tego ale jak raz tak zrobilem z innym problemem to odpowiedz nie nadeszla...
wiec naleze do grupy artist ale czemu nie mam tego na miejscu "Uzytkownik Forum" ? nie udalo mi sie narazie znalezc wlacznika w opcjach ani., wlasciwie nigdzie jak to włączyć ?
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() W "Panelu kontrolnym Użytkownika" masz zakładke "Członkostwo w grupie". Na dole masz taką ramke:
"Możesz wybrać członkostwo między poniższymi grupami o Registered Users o Artist" zaznaczasz tą kropke przy artist
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2005
|
![]() A jak się dostać do obojętnie której grupy forum???
Dziękuje za odpowiedż. ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: ET Server 2.60
![]() |
![]() @up
Panel Kontrolny Użytkownika -> Członkostwo w grupie. I masz spis wszystkich grup. Kilkasz "Dołącz", redagujesz prośbę którą ma przeczytać jeden z przewodniczących grupy. i Klikasz "Wyślij"... pozostaje Ci czekanie na dolączenie lub nie dołączenie ![]()