|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Chlopie! Poszukaj se na mapie tibia.pl. Tam powinno wszystko byc. A co do potworkow: to chba Minosy nie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2004
![]() |
![]() Na pd-zach od Kaz a potwory to wszelkie rodzaje minosow od zwyklych, przez guardy i archery az do magow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trza iśc od najbardziej połozonej na południe kopalni na zachód. Po drodze uważaj czasem niezły resp soldierów (raz nie wiem jakim cudem szło na mnie chyba z 9 ).
Teraz musisz poszukać dziury. Jest ona ukryta za drzewem. Trudno nie trafić bo obok jest duzo ciał minosów. Radze uważac po zejsciu na doł : odrazu spotykasz archera który nieźle potrafi walnąć. I masz do wyboru zejście niżej albo wyżej . Idąc wyżej trafisz do tej wieży minosów a na dół hmmmm sam zobacz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() och kiedys zejscie do tej dziury prawie sie dla mnie traicznie skonczylo. bylem na czerwonym zycu i prze przypadek tam wpadlem no i mino archer mi treoche rabnal. wyszedlem na powierzchnie z 12 hp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xadam
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 120
Skille: 97/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Nie radze tam chodzić. Nawet dla doświadczonego gracza ta wieża jest piekielnie niebezpieczna. Ja tam trenuje (obok tej wieży) i mogę powiedzieć, że nie ma dnia bez jednego trupa. Rekord to 4 trupy w przeciągu kilku godzin. Radze uważać. Najmocniejsze kombo jakie możecie dostać to ok. 500hp.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może nie jest tak strasznie na 1 poziomie (ten odrazu po zejsciu) 1 archer i praktycznie tyle. Gorzej idąc w dół mino magi . Najgorsze sa miejsca gdzie jest resp gaurda i archera :/ ty walisz w gaurda a tu nagle cie archer z daleka no łatwo zaliczyć wtedy. Sama wieża nie jest taka straszna (przynajmniej 4 poziomy pierwsze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Jeśli to to miejsce o którym myślę to:
poziom zero: -minosy -czasami mino archery poziom -1: -minosy -cześciej niż ww. archery poziom 1: - guard/ 2 guardy (nie pamiętam) - kilka archerów poziom 2: - kilka guardów i archerów poziom 3: Mino mag, guardy, archery Dalej nei doszedłem, ale wyszedłem z wieży z życiem i sporym lootbagiem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Ona jest blisko ab ale nie radze isc na maly lvl
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Obok AB jest zamek , ale nie tylko z minosami ! Są tam różne rodzaje orców i minosów , można tam napotkać równiż huntera , smoka i demona skeletona !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jest to na zachód od Kaz, juz po drodze trafisz na 5 dwarf soldów, Wg. mnie do wiezy isc najlepiej magiem na lvl 30+. Wlączaszniwidzalnosć i tłuczasz z gfb, są tam wszystkie rodzje minosów, na najwyzszym poziomie stoją w szyku bojowym czyli najpierw guardy za nimi archery i na koncu magi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2004
|
![]() Hmmm ... z tego co slysze .. jest bardzo bardzo bardzo trudno wyjsc z tamtad zywym wiec trzeba miec duzy lvl napszyklad wejdziesz druidem 30 lvl GFB albo FB i sie spalom a GFB to wymieciesz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2004
|
![]() Minosy sa na zachód ale uważaj po drodze z małym levelem, a W wieży niewłaź gdzie popadnie hehe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2003
![]() |
![]() kim bys niebyl to najwarzniejsze w tej wierzy so GBF jak bedziesz tam dluzej to wez z 3-5bp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2004
|
![]() wczoraj z kolegą przeszliśmy calutką wieżę, i faktycznie, były nieprzyjemne momenty
co do dojścia do wieży to jest krótsza droga, trzeba znaleźć najbardziej wysuniętą na zachód kopalnię i od niej, gdzieś jeden ekran na północny-zachód, poszukać pod drzewami dziurę potem wybrać korytarz biegnący na zachód, wejście do wieży będzie zaraz za brzegiem pola widzenia w samej wieży strażnicy atakują w paczkach od dwóch do czterech, i są osłaniani archerami, zdaża się że nawet czterema naraz, ale to ekstermum na ostatnich piętrach są magowie w sumie jest dosyć emocjonująco, zwłaszcza jak już nastąpi respawn niższych poziomów a my jeszcze się zabawiamy na wyższych po drodze są oczywiście skrzynki z wyposażeniem strażników... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wladczyni Mieczy
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Darko depsie kogo obchodzi teraz ten zamek? On sie pytal o minosy calkiem inne miejsce. jak nie na temat to po co piszesz?! LOL
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() Na tych minosach jest ciężko, a co do zamku koło AB to nie wiedziałem, że tam jest DS.
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
|
![]() najlepij isc tam na niewidce z GFB ale i to moze byc niebezpieczne jak trafisz na mino magi
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Faxes
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rulers of dark
Świat: Astera
Poziom: 161
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Kiedyś nagrałem fimik z tej wieży.
Jeśli kogoś to interesuje to daje link: http://rapidshare.de/files/891775/wiezamino.rec.html
07.05.2006 01:22 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() |
![]() |
![]() |